3 csillagjegy, akiknek nagyon negatív a személyisége

2024. július 04.
Ahol megjelenik ez a három csillagjegy, általában lehúznak mindenkit maguk körül. Miért olyan negatív a zodiákus három állatövi jegyének személyisége?
Csillagjegyek, akiknek negatív a személyisége
  • Nem igazán szeretnek az emberek a negatív energiát sugárzó csillagjegyek közelében lenni.
  • A negatív energiákat árasztó csillagjegyek folyton pesszimisták, nem bátorítják a környezetükben élőket és sohasem örülnek semminek.
  • A Szűz hajlamos mindenben a hibát keresni és csak a saját problémáikról beszélnek.

A negatív személyiségű csillagjegyek állandóan pesszimistán gondolkodnak, mindenre negatívan reagálnak, megakadályoznak másokat abban, hogy valami különlegeset és eredetit alkossanak. De a szeretteiket is gúzsba kötik, mivel nem bátorítják őket, és nem örülnek az örömüknek.

A horoszkóp szerint a negatív energiát árasztó csillagjegyek állandóan nyafognak, minden megoldásban problémát találnak, és csak a nehézségeikről tudnak beszélni. Alig mosolyognak, és a negativitásuk szinte mindenre és mindenkire hatással van körülöttük.

Ez fakadhat a személyiségükből, de eredhet a neveltetésükből is. De mely csillagjegyeknél a leggyakoribb, hogy negatív energiákat sugároznak?

Ez a három leginkább negatív személyiségű csillagjegy

1. Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűzről köztudott, hogy mindennel és mindenkivel szemben roppant kritikus, nem kivétel ez alól saját maga sem. A csillagjegy szülöttei folyamatosan panaszkodnak, és a legörömtelibb helyzetben is megtalálják a problémát. Rájuk aztán tényleg igaz, hogy a kákán is csomót keresnek!

Mivel a Szűz azt gondolja, hogy ő mindent jól csinál, ezért hajlamos azt éreztetni, hogy senki sem lehet elég jó melléjük. Amikor viszont a dolgok nem úgy mennek, ahogy ők szeretnék, a haragjuk és negatív energiájuk mindent beborít és a körülöttük lévőkre zúdítják.

2. Skorpió (október 24. – november 22.)

Alapvetően a megérzéseikre hallgatnak a Skorpiók, emiatt viszont nehézséget okozhat számukra az érzelmeik szabályozása és féken tartása. Így a legkisebb dologra is heves kitöréssel reagálhatnak a csillagjegy szülöttei.
Ugyanakkor folyamatosan azt érzik, hogy az emberek nem értik meg őket, félreértik és direkt a rosszat keresik bennük, hogy keresztbe tegyenek nekik. Roppant gyanakvók, mindenkitől a legrosszabbra számítanak a csillagjegy szülöttei, emiatt érezhetik úgy mások, hogy negatív energiát árasztanak a csillagjegy szülöttei.

3. Bak (december 22. – január 20.)

A Bak gyakran talál más embereket fárasztónak. Emiatt tűnnek gyakran sznobnak és fennhéjázónak a csillagjegy szülöttei. Annyira elmerülnek a saját problémáikban, hogy nem is veszik észre, mi folyik körülöttük. Ugyanakkor hajlamosak elhamarkodottan ítélkezni mások felett, nyersen fejezve ki véleményüket. Emiatt akik velük beszélgetnek, kényelmetlennek érzik, hogy folyamatos támadásnak vannak kitéve. A negatív energiák miatt inkább nem is beszélnek a Bakokkal.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Getty Images