Ez a három csillagjegy megszabadul a transzgenerációs traumáitól 2024 augusztusában

2024. augusztus 15.
A Plútó, az átalakulás bolygójának köszönhetően három csillagjegy olyan transzgenerációs traumákat tud lezárni, mint a függőség, a bántalmazás és a szegénység.
Csillagjegyek, akik a horoszkóp szerint megszabadulnak a transzgenerációs traumáktól 2024 augusztusában
  • A Plútó három csillagjegy életébe komoly változásokat hoz.
  • Az asztrológiai előrejelzések szerint három csillagjegy képes lesz letenni a transzgenerációs traumáikkal járó terheket.
  • Milyen területen és hogyan fordulhat jobbra a csillagjegyek élete?

A transzgenerációs trauma régóta ismert, rejtélyes jelenség, ahol a trauma hatásai azoknál a személyeknél is jelentkeznek, akik nem voltak kitéve a negatív élménynek, őseik azonban valahogy mégis továbbörökítették azt. A Plútónak köszönhetőn három csillagjegy az elkövetkező húsz évben megtöri a maga transzgenerációs traumáját. 

Három csillagjegy megtöri a transzgenerációs traumákat 2024 augusztusában

1. Skorpió (október 24. – november 22.)

Az intenzív Skorpiónak nem okoz nehézséget a tabukkal való szembenézés, megküzdés, így a transzgenerációs traumáiból is könnyebben gyógyul. A Plútónak köszönhetően a Skorpió most olyan traumatikus örökségtől, mérgező attitűdöktől és hiedelmektől szabadulhat meg, amelyek évszázadokon keresztül nehezedtek a családjára.

Ez különösen jó hír azoknak a Skorpióknak, akik a sikertelen házasságok és tönkrement családok hosszú sora miatt vonakodtak a családalapítástól. A múlt hibáinak megismétlése helyett ez a csillagjegy képes lesz az újrakezdésre, és olyan otthont és családi életet teremt magának, ami megtart, biztonságot ad, felemel és boldogságot ad.

2. Rák (június 22. – július 22.)

A Rák csillagjegy szülöttei gyakran éreznek szégyent a családi traumáik miatt. Ahelyett, hogy nyíltan beszélnének ezekről a problémákról, hajlamosak a szőnyeg alá söpörni azokat. A Plútó ezt a forgatókönyvet írja át, és teszi lehetővé, hogy a csillagjegy szülöttei tárgyilagosan tekintsenek a múltbéli hibákra. Ennek következtében a Rák nemcsak felismeri a transzgenerációs traumákat, de korrigálja is azokat.

A Rák a múltbéli traumák feldolgozásával egy sokkal egészségesebb örökséget hagyományoz gyermekeire, akik erősebb alapokra építkezhetnek, békésebb családi fészket alakíthatnak ki, és az élethez való hozzáállásuk is előnyére változik.

3. Bika (április 21. – május 21.)

Bár a hűséges Bika olykor nehezen ismeri be szülei és nagyszülei traumáit és az ebből eredő hibákat, a Plútó közbenjárásával ez az állapot megváltozik. A csillagjegy ahelyett, hogy továbbörökítené a súlyos hagyatékot, sokkal kritikusabban áll a dolgokhoz.

A Bika jegy szülöttei előrelátóan cselekszenek, meghúzzák a határaikat, és egészséges egyensúlyra törekszenek munka-magánélet viszonyában. Ahelyett, hogy nagy hangsúlyt fektetnének a társadalmi elfogadásra, inkább a megérzéseikre hallgatnak. Ezek a változások nemcsak a Bikákra, de gyermekeikre is jó hatással lesznek.

Forrás: Collective World Fotó: Getty Images