Az asztrológus meglepő állításokat tett az 5 legszomorúbb csillagjegyről

2024. szeptember 14.
Vajon mivel vidíthatnánk fel ezeket a csillagjegyeket? És miért ők a legszomorúbbak az egész zodiákusban? Az asztrológus meglepő dolgokat árult el az 5 legszomorúbb csillagjegyről!
Legszomorúbb csillagjegyek az asztrológus szerint
  • Vannak az állatövi jegyek között, akik megpróbálják lerázni magukról a szomorúságot, de ez nem mindig sikerül nekik.
  • Miért pont ezek a legszomorúbb csillagjegyek az asztrológus szerint?
  • Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy a legszomorúbb csillagjegyek sosem lehetnek boldogok!

A legszomorúbb csillagjegyek számára a pozitív pszichológia – ami optimizmussal és a pozitív gondolkodás erejével motiválja az embereket – nem igazán élhető és elérhető út. Ezek az állatövi jegyek ugyanis mintha genetikailag a szomorúságra és boldogtalanságra lennének programozva. 

Melyek azok a csillagjegyek, akik ugyan elérhetik a boldogság állapotát időről időre, ám valami mindig visszahúzza őket a szomorúságba? (Amit, ha őszinték akarunk lenni, valamennyire még élveznek is ezek az állatövi jegyek.)

Ezek a legszomorúbb csillagjegyek az asztrológus szerint

1. Skorpió (október 23. – november 21.)

Természetesen nem hiányozhat a legszomorúbb csillagjegyek közül a Skorpió. Ha őszinték akarunk lenni, az állatövi jegy szülöttei kifejezetten élvezik az olyan tevékenységeket, melyek mások számára kínzással érnek fel, mint például a kemény edzés, rigorózus étkezési szabályok vagy erőn feletti tanulás. Ők azok a zodiákusban, akik mindig mindenkinél keményebben teszik oda magukat, bármiről is legyen szó. Ez nem feltétlenül segíti a boldogságot.

2. Bika (április 21. – május 21.)

Olyan erősen boldog akar lenni a Bika, hogy azzal már saját magát akadályozza abban, hogy ez valóban megtörténjen. Folyamatosan új és új célokat tűz ki, közben viszont elfelejt örülni a részsikereknek. Ez egyfajta önsorsrontó viselkedés, ami felér egy átokkal, hiszen a csillagjegy szülöttei nem képesek felismerni, mit csinálnak rosszul. Ha végül mégis elérik a boldogságot, az úgy üt át a szomorúságukon, mint a nyári napsütés a viharfelhőkön.

3. Rák (június 22. – július 22.)

Soha nem élvezhet a maga teljességében egyetlen pillanatot sem a Rák, emiatt ez az egyik legszomorúbb csillagjegy. Bár a boldogság életének egyik legfőbb célja, folyamatosan úgy érzi, valami még mindig hiányzik hozzá, hogy teljes legyen az örömük. Emiatt nem is tudják élvezni, ami a jelenben megadatik nekik. Az állatövi jegy szomorúságának oka, hogy elfelejtik, a boldogság valójában egy döntés, és nem a körülmények tökéletes együttállására kell várakozniuk, mert ez valójában sosem jön el.

4. Vízöntő (január 21. – február 18.)

A Vízöntők gyakran mások nyomorúságában keresik a saját boldogságukat. Ugyanakkor gondosan igyekeznek titkolni a környezetükben élők elől a valódi érzéseiket. Ám ha falakat építünk magunk köré, ahogy az állatövi jegy szülöttei is teszik, amin nem engedünk át senkit, bebiztosítjuk saját magunknak a szomorúsággal teli életet.

5. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A boldogság egyszerűen nem fér össze a Szűz gondolkodásával. Ők a zodiákus legszomorúbb tagjai, és valószínűleg ez az oka annak, hogy olyan mélyen kritikusok másokkal és saját magukkal szemben is. Ám ha képesek a csillagjegy szülöttei ezt a cinikus és kritikus énjüket levetkőzni, meglelhetik a boldogságot.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Getty Images, Unsplash