A szívre is hat az új Yaris

2014. szeptember 12.
A Toyota feltűnőbb stílusjegyekkel, dinamikus formatervezéssel és kifinomult működéssel tökéletesítette a legújabb modelleket.

A sportos, 15˝ felnikkel ellátott Active, a stílusos Style és a kifinomult Longue valamint a hibrid változat – többek között – jobb vezethetőséggel és komforttal, új csatoltlengőkaros hátsó futóművel, módosított lengéscsillapítókkal és kormányművel, valamint teljesen átalakított, 1.0 literes VVT-i motorral debütált. A négy hajtáslánccal (két benzines, egy dízel és egy hibrid) rendelhető autók, a „Dalra fakaszt” szlogennel párosítva egy teljesen új életérzést ragadtak meg: nem számít a nem, a kor vagy a gondolkodásmód, ha az új akusztikus hangzással beindul a gépezet, könnyed és felszabadult „feeling” társul a benne utazókhoz.

A Toyota Motor Hungary ezért felkérte Puskás Peti és Knoll Gabi énekeseket, valamint a családos Kovács András Péter humoristát, hogy egy tesztvezetés keretében próbálják ki a megújult Yarist és számoljanak be a tapasztalataikról: „Hihetetlenül csendesen indul, rendkívül keveset fogyaszt, letisztult, modern és kívül – belül praktikus a kialakítása. De ezzel együtt fiatalos, egyszerre csajos és pasis. Külön élmény volt a hangszórók nagyszerű hangzása, a hangszigetelt belső térrel párosítva. „- mesélt a tapasztalatairól Puskás Peti. Kovács András Péter szerint a biztonság, valamint a kapcsolódó műszaki megoldások tetté igazán élvezetessé a vezetést: „Esőben is megállta a helyét az autó, könnyen kormányozható volt, a kanyarokat tökéletesen vette és egyszerűen lehetett vele parkolni”. Knoll Gabi számára csendes, kényelmes és könnyen vezethető volt az autó: „Négy év után most ültem újra autóba és meglepett, hogy milyen gyorsan belejöttem ismét, még a parkolás is egyszerűen ment. Teljesen együttműködött velem a kocsi”- mondta az énekesnő. A három híresség külön videót is forgatott az élményeikről, melyet a sajtótájékoztatón megjelent újságírók előtt levetítettek.

A Toyota szeretné mindenki számára elérhetővé tenni legújabb modelleket, így a Yarist most igen kedvező finanszírozási ajánlattal kínálja a leendő tulajdonosoknak. Egy optimális, pénztárcabarát kondíciókkal nyújtott forint alapú hitellel, – akár 1,99 THM – el-, már a hibrid változat is könnyen elérhető a Toyota ÉrtékŐr programjának keretein belül. Az 5 év garanciával, 5 év országúti asszisztenciával és 5 év garantált értéktartással kiegészült akcióhoz –többek között – garantált visszavásárlási ár, kedvező havi részletek és rugalmas futamidő tartozik.