A szívre is hat az új Yaris

2014. szeptember 12. |

A Toyota feltűnőbb stílusjegyekkel, dinamikus formatervezéssel és kifinomult működéssel tökéletesítette a legújabb modelleket.

A sportos, 15˝ felnikkel ellátott Active, a stílusos Style és a kifinomult Longue valamint a hibrid változat – többek között – jobb vezethetőséggel és komforttal, új csatoltlengőkaros hátsó futóművel, módosított lengéscsillapítókkal és kormányművel, valamint teljesen átalakított, 1.0 literes VVT-i motorral debütált. A négy hajtáslánccal (két benzines, egy dízel és egy hibrid) rendelhető autók, a „Dalra fakaszt” szlogennel párosítva egy teljesen új életérzést ragadtak meg: nem számít a nem, a kor vagy a gondolkodásmód, ha az új akusztikus hangzással beindul a gépezet, könnyed és felszabadult „feeling” társul a benne utazókhoz.

A Toyota Motor Hungary ezért felkérte Puskás Peti és Knoll Gabi énekeseket, valamint a családos Kovács András Péter humoristát, hogy egy tesztvezetés keretében próbálják ki a megújult Yarist és számoljanak be a tapasztalataikról: „Hihetetlenül csendesen indul, rendkívül keveset fogyaszt, letisztult, modern és kívül – belül praktikus a kialakítása. De ezzel együtt fiatalos, egyszerre csajos és pasis. Külön élmény volt a hangszórók nagyszerű hangzása, a hangszigetelt belső térrel párosítva. “- mesélt a tapasztalatairól Puskás Peti. Kovács András Péter szerint a biztonság, valamint a kapcsolódó műszaki megoldások tetté igazán élvezetessé a vezetést: „Esőben is megállta a helyét az autó, könnyen kormányozható volt, a kanyarokat tökéletesen vette és egyszerűen lehetett vele parkolni”. Knoll Gabi számára csendes, kényelmes és könnyen vezethető volt az autó: „Négy év után most ültem újra autóba és meglepett, hogy milyen gyorsan belejöttem ismét, még a parkolás is egyszerűen ment. Teljesen együttműködött velem a kocsi”- mondta az énekesnő. A három híresség külön videót is forgatott az élményeikről, melyet a sajtótájékoztatón megjelent újságírók előtt levetítettek.

A Toyota szeretné mindenki számára elérhetővé tenni legújabb modelleket, így a Yarist most igen kedvező finanszírozási ajánlattal kínálja a leendő tulajdonosoknak. Egy optimális, pénztárcabarát kondíciókkal nyújtott forint alapú hitellel, – akár 1,99 THM – el-, már a hibrid változat is könnyen elérhető a Toyota ÉrtékŐr programjának keretein belül. Az 5 év garanciával, 5 év országúti asszisztenciával és 5 év garantált értéktartással kiegészült akcióhoz –többek között – garantált visszavásárlási ár, kedvező havi részletek és rugalmas futamidő tartozik.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz asus

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz