Új desszertműhely nyílt Budapesten

2014. december 22.
A csúcsgasztronómia újabb fellegvára nyílt meg Budapesten a Paulay Ede utcában, a Gozsdu udvar szomszédságában. A Desszert.Neked műhelyében szemet gyönyörködtető, műalkotásnak is beillő desszertcsodák születnek és mivel a műhelyt az üzlettértől üvegfal választja el, miközben kóstolgatunk, beleshetünk az alkotás folyamatába is.

Specialitásuk a francia cukrászat klasszikus terméke, a macaron és a különböző mousse desszertek. De a desszertműhely nem csak egy lábon áll. Egyedi igények alapján rendelhetünk születésnapi tortát vagy esküvői desszertasztalt, sőt! A vállalkozó kedvűek desszert kurzusokon tanulhatják meg, hogyan készül a tökéletes macaron, francia aprósütemény vagy piskóta.

Korponai Péter és Borszéki-Ékes Beatrix már széles rajongótáborral rendelkeztek, amikor végre megnyithatták saját üzletüket. Korábban egy kisebb műhelyben, kizárólag rendelésre dolgoztak, népszerűségük azonban gyorsan nőtt és egy idő után nem bírtak a növekvő igényekkel. Ekkor fogalmazódott meg a továbblépés gondolata, amihez szerencsére gyorsan találtak partnereket is.

A Desszert.Neked alapgondolata a legmagasabb minőség, utánozhatatlan és egyedi külsővel párosítva, szeretettel és hatalmas odafigyeléssel elkészítve. Bea és Péter a személyességben hisz, ez hatja át az alkotás és az értékesítés folyamatát is.

Ha meglátogatnánk őket vagy tortát rendelnénk, esetleg jelentkeznénk egy desszert kurzusra vagy ajándékutalványt vennénk a szeretteinknek: Desszert.Neked, 1061 Bp., Paulay Ede u. 17., www.desszertneked.hu, FB/Desszert.Neked