Kényelmesen és elegánsan az ECCO nyári szandáljaiban

2017. június 19.
A nyári hónapok a lenge kisruhákról és a gyönyörű szandálokról szólnak, de ilyenkor még fontosabb odafigyelnünk rá, hogy olyan cipőt válasszunk, ami nemcsak szép, de megfelelően tartja is a lábat. Az ECCO prémium bőrökből készített, speciális sarokkialakítású szandáljai állják a sarat az egésznapos rohangálásban, de egy nyáresti vacsorán is csodaszépen mutatnak.

A meleg nyári napok beköszöntével végre felszabadulhatnak a lábfejek és a bélelt csizmák helyett előkerülhetnek a könnyed papucsok és meseszép, finom szandálok! De hiába gondoljuk többnyire kényelmesebb és csinosabb viseletnek a nyári cipőket, ilyenkor fokozottan ügyelnünk kell rá, hogy a bájos nyitott lábbelik megfelelően tartsák is a lábfejünket.

Az ECCO szandáljai speciális sarokkialakításuknak köszönhetően kímélik a lábfejet, így nemcsak divatos, de egész nap hordható lábbeliket kapunk. A könnyű, rugalmas talp biztosítja a kényelmet egy sűrű, rohangálós napon is, a különleges sarok pedig azért felel, hogy a lábfej továbbra is a megfelelő pozícióban maradjon, így hosszútávon is egészséges még a magassarkú szandálok viselete is.

A prémium bőrből kialakított cipőket letisztult, skandináv dizájn jellemzi – válogathatunk dögös nyári magassarkúk, kényelmes, munkahelyen is viselhető tömbsarkas cipők és divatos platformszandálok között is.