Kényelmesen és elegánsan az ECCO nyári szandáljaiban

2017. június 19. |

A nyári hónapok a lenge kisruhákról és a gyönyörű szandálokról szólnak, de ilyenkor még fontosabb odafigyelnünk rá, hogy olyan cipőt válasszunk, ami nemcsak szép, de megfelelően tartja is a lábat. Az ECCO prémium bőrökből készített, speciális sarokkialakítású szandáljai állják a sarat az egésznapos rohangálásban, de egy nyáresti vacsorán is csodaszépen mutatnak.

A meleg nyári napok beköszöntével végre felszabadulhatnak a lábfejek és a bélelt csizmák helyett előkerülhetnek a könnyed papucsok és meseszép, finom szandálok! De hiába gondoljuk többnyire kényelmesebb és csinosabb viseletnek a nyári cipőket, ilyenkor fokozottan ügyelnünk kell rá, hogy a bájos nyitott lábbelik megfelelően tartsák is a lábfejünket.

Az ECCO szandáljai speciális sarokkialakításuknak köszönhetően kímélik a lábfejet, így nemcsak divatos, de egész nap hordható lábbeliket kapunk. A könnyű, rugalmas talp biztosítja a kényelmet egy sűrű, rohangálós napon is, a különleges sarok pedig azért felel, hogy a lábfej továbbra is a megfelelő pozícióban maradjon, így hosszútávon is egészséges még a magassarkú szandálok viselete is.

A prémium bőrből kialakított cipőket letisztult, skandináv dizájn jellemzi – válogathatunk dögös nyári magassarkúk, kényelmes, munkahelyen is viselhető tömbsarkas cipők és divatos platformszandálok között is.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Markáns borok, művészi és nőies jegyekkel bor

Markáns borok, művészi és nőies jegyekkel