2017. szeptember 16. | sutoe

Itt a vadonatúj chocoMe Délice

Az innovatív szellemiségű chocoMe továbbra sem pihen, egy-egy hazai vagy nemzetközi megmérettetés között is jut ideje és kreativitása egy újabb csokoládéálom megálmodására.

„Annak érdekében, hogy minél mélyebb gyökerekből ismerhessem meg a kakaóbabokeredetét és az érzékszervekre gyakorolt hatásának gazdagságát, és elsajátítsam, hogyan kell a legjobb minőségű kakaóbabot termeszteni, a közelmúltban számos kakaóültetvényt látogattam meg és olyan farmereket kerestem fel a Karib-térségben, akik rengeteg szaktudással rendelkeznek ezen a téren. A termőterületek feltérképezését, a kakaóbabok és különböző csokoládémasszák kóstolását követően egy kicsi, de annál professzionálisabb, Párizs melletti csokoládélaboratóriumban megalkottam azt az egyedi aromaprofillal rendelkező étcsokoládémassza receptúrát, amely felejthetetlen élményt nyújt minden egyes chocoMe Délice csokoládé fogyasztásakor” – vezette fel Mészáros Gábor az új termékcsaládot.

A legújabb csokoládékreációk exkluzív keretek között kerültek bemutatásra 2017. szeptember 6-án, a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban, ahol a vendégek egy izgalmas kisfilmből megismerhették a chocoMe Délice születésének egzotikus tájakon átívelő történetét, majd maguk is szó szerint belekóstolhattak a kalandba – a különleges, példa nélküli csokoládéízekbe.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Extra védelem a hideg ellen a BABOR-ral! arc

Extra védelem a hideg ellen a BABOR-ral!

Stop a káros hatásoknak! szépség

Stop a káros hatásoknak!