A bőrfiatalítás legkorszerűbb módjai

2017. október 09.
40-45 éves kor körül már jól látható jelei vannak a bőr megereszkedésének, de szerencsére az orvosesztétikai ipar vívmányai ma már lehetővé teszik, hogy ne feltétlenül kelljen kés alá feküdnünk, ha vissza szeretnénk nyerni arcunk feszességét, frissességét. A NU Medical Orvosesztétikai Központ remek alternatívákat kínál az újgenerációs bőrfiatalítás terén.

Teljesen természetes, hogy 30 éves kor felett a bőr fokozatosan veszít kollagén-, elasztin- és víztartalmából, és egyre nehezebben tud ellenállni a gravitációnak.Kezdetben csak azt lehet észrevenni, hogy a szemhéj kicsit lejjebb csúszik, és nem olyan üde már a tekintetünk, mint korábban. Majd szépen lassan az áll vonala is kezdi elveszíteni a tónusát.

1. Mindenki kedvence: ULTHERAPY

Madonna, Courtney Cox, Meryl Streep mind az ULTHERAPY elkötelezett hívei. Ez persze nem meglepő, hiszen a 2016-os Anti-Aging and Beauty Trophy I. helyét elnyerő technika segítségével akár 5-10 évet is fiatalodhatunk. Az öregedéssel járó megereszkedés visszafordítására, a ráncok csökkentésére, és mindezek kialakulásának megelőzésére hatékony megoldás lehet ez a non-invazív, azaz műtéti beavatkozást nem igénylő lifting eljárás, mely a NU Medical Orvosesztétikai Központ legnépszerűbb prémium ultrahangos technikája.

2. Egyedi megoldás: INFINI

Az INFINI igazi jolly joker, hiszen számos bőrprobléma ellen felveszi a küzdelmet ez az arany mikrotűkkel működő, rádiófrekvenciás módszer. Nem csak a ráncosodás folyamatát lassítja, de az aknék, hegek, tág pórusok vagy éppen a tartós napsugárzásnak kitett, fáradt bőr megújításában is látványos eredményeket lehet elérni a bőr szövetállományát újrastrukturáló eljárás segítségével.

A Nu Medical Orvosesztétikai Központ tulajdonosai csak olyan kezelést ajánlanak, melyet magukon is teszteltek! Nézz utána a www.numedical.hu oldalon és győződj meg róla! Bejelentkezés ingyenes konzultációra: +36 30 882 80 24