Bajnok lett a kollagénes bőrfiatalítás!

2015. szeptember 23.
A világ legjobb Spa termékének kijáró díjat vihette haza a QMS kozmetikumokat gyártó cég alapító atyja, Dr. Erich Schulte, akinek 20 éves kitartó munkáját és kozmetikumainak úttörő minőségét nemzetközi szakmai zsűri ismerte el.

A vietnami Intercontinental Danang Sun Peninsula Hotelben tartott gálaceremónián adták át a kitüntető díjat, amelyet a World Spa Awards keretén belül ítéltek oda. Az idén induló, de ezután évente megrendezésre kerülő díjátadó a Spa kultúra kiválóságai előtt hajt fejet, díjazva a testi és lelki egészség területén nyújtott professzionális színvonalat és előremutató technikai újításokat. Ahogy arra Dr. Schulte rávilágított „a luxusipar fejlesztéseit ma még csak kevesen, de hosszútávon már mindenki élvezheti, hiszen ezek az újítások emelik új szintre a jelenlegi kozmetikai terméket és eljárásokat”.

A szakmai zsűri szavazatai mellett a kozmetikumokat maguk is használó vásárlók is szavazhattak kedvenc termékeikre, melyek közül a QMS kozmetikai termékeket találták a világ legjobb spa brandjének. A megmérettetés során a cég olyan kiválóságokat utasított maga mögé, mint a Babor, az Elemis, az Espa, a L’Occitane vagy a Clarins. 

Dr. Schulte beszédében nemcsak megköszönte a szavazatokat, de boldogan és büszkén vallotta, hogy az elismerés csak még nagyobb lendületet adott nekik. Ahogy ő fogalmaz: „A jövőben is folytatjuk a fejlesztéseket, hogy újabb biztonságos és mellékhatások nélküli termékeket, eljárásokat dolgozzunk ki, és ígéretek helyett igazi eredményeket adjunk a vásárlóinknak”.