Újabb világmárkák nyitnak outlet üzletet

2017. november 20.
Jó hírünk van a divat szerelmeseinek: október közepén nyitott a világ egyik kiemelkedő lifestyle márkájának zászlóshajó üzlete, a GUESS outlet. Bár farmer brandként indult, mára női-, férfi-, és gyermekruházati, kiegészítő kollekciót is kínál vásárlóinak.

Az új GUESS flagship üzletből garantáltan nem távozol üres kézzel. A farmerek széles választéka mellett egyedi táskák és cipők, gyönyörűen kidolgozott ékszerek és különleges ruhadarabok várnak.

A farmerek széles tárházában a GUESS egyediséget teremtett, ő kezdett el elsőként kőmosott, világosabb színű és passzos nadrágokat gyártani, tette mindezt úgy, hogy a farmernak exkluzivitást kölcsönzött. Ehhez járult hozzá a Guess logóval ellátott cipzár. A ’80-as években pedig az ikonikus fekete-fehér reklámplakátok váltak a márka védjegyévé. Később a kollekciót unisex darabokkal és a Guess Kids kollekcióval bővítették. A Guess órakollekciója pedig különböző fantázianevek alatt vált híressé.

A Premier Outlet nem csupán egy márkával bővíti üzletkínálatát. A francia divat kedvelőit november eleje óta a CHANTALL üzlete is várja. Termékkínálatuk a sportosan elegánstól egészen a koktélruhákig terjed. A ruhák mellett kiegészítők széles választékát, csodás kalapokat, kesztyűket és szebbnél szebb táskákat találunk a kínálatukban.

Az elegáns és kifinomult stílust követő hölgyek és urak számára az újonnan nyílt Lavard is tökéletes választás. Az üzletben az öltönyök és alkalmi ruhák, valamint kiegészítők várják az érdeklődőket.


Decemberben a kiemelkedő divatmárka, a Desigual hozza el a pozitív és vidám hangulatot, a spanyol életérzést a Premier Outletbe. A Barcelonában alapított Desigualt egyedülálló dizájn, különleges textúrák, minták és színek jellemzik, kínálatában női és férfi ruházat, cipők és kiegészítők várják a márka szerelmeseit.

Azok számára, akik szeretnek utazni, a Trunk&Co november közepétől nemzetközi márkák széles bőrönd, táska és kiegészítő választékát kínálja. Az üzletben mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló stílust. A fiatalabbakat a Disney kollekcióval varázsolják el, de a kifinomult francia és a különleges olasz stílus kedvelői is megtalálják a tökéletes darabokat.

Akárcsak a meglévő, úgy az új üzletek is 30-70%-os kedvezménnyel várják a vásárlóikat a hét minden napján nyitvatartási időben.