Teszteld velünk a L’Oréal Paris hajápoló családját!

2018. március 01.
Teszteld velünk a L’Oréal Paris levendulás termékcsaládját (sampon, balzsam, samponozás előtti olaj)! Ápold és varázsold újjá a hajad a L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care levendulás hajápolóival.

Csatlakozz a Marie Claire tesztelő csapatához, ahol 200 szerencsés kipróbálhatja és meggyőződhet a L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care levendulás hajápolóinak hatékonyságáról!

Ismerd meg a L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care levendulás hajápolóit!

A Botanicals Lavender bőrnyugtató sampon és balzsam érzékeny fejbőrre organikus levendula esszenciális olajat tartalmaz, szója- és kókuszolaj különleges egyvelege egy krémes összetételben az érzékeny fejbőr megnyugtatásáért és a hajvégek hidratálásáért.

A Botanicals Fresh Care Samponozás Előtti Olaj egy Provence-i levendula esszencia, kézzel sajtolt és 98%-ban természetes olaj. A hajmosás előtti gyengéd masszázsnak köszönhetően a fejbőrt regenerálja és nyugtatja, védi a haj sampon okozta kiszáradásától, így a végeredmény puha és egészséges haj.

 

 

MIT KELL TENNED?

1. Jelentkezz tesztünkre 2018. március 8-ig a www.valaszolok.hu/termekteszt oldalon. A szerencsés kiválasztottakat e-mailben értesítjük.

2. A tesztelőknek térítésmentesen 3 terméket kipostázunk.

3. Cserébe azt kérjük, hogy oszd meg velünk a véleményed, tapasztalataid a tesztelési időszak végén email-ben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A tesztelésben csak belföldi természetes, női személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a valaszolok.hu partnere az ittelmondhatod.hu általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak a www.valaszolok.hu oldalon.