Robbanó színek és metálos csillogás: a nyári outfit tökéletes kiegészítője

2018. május 10. |

Steppelt bársony, bőr, élénk piros, bordó, mustár és extravagáns metál színekben érkeznek a legújabb STUDIO JULIANNIE táskák. A két lány egy hatalmas színrobbanást alkotott az idei tavaszi/nyári szezonra.

Julcsi és Anna 2016 februárjában kezdtek együtt dolgozni. Először blog formájában szólították meg a nőket, majd 2017 nyarán kijöttek első táskakollekciójukkal is. “Valami maradandót szerettünk volna létrehozni, ahol  a tervezés örömet okoz, de később mások hasznára is válik. Mindketten rajongunk a táskákért, Anna remekül rajzol és bár kezdetben neszesszereket alkottunk, valahogy átalakult az irány és végül a táskákban találtuk meg az alkotás örömét.”

A márkát ketten alapították, Julcsi a brand menedzseri feladatokat látja el, míg Anna a kreatív részekért felel. “Nemcsak munkatársak vagyunk, barátok is, ezért a néhai nézeteltérések ellenére a közös hang mindig megvan. Ami az egyikünkből hiányzik, az megvan a másikunkban, és fordítva, egyszóval kiegészítjük egymást. A nevünk is így lett JuliAnnie. Mivel ismerjük egymás erősségeit és gyenge pontjait, hatékonyan tudunk együtt dolgozni, változni és folyamatosan fejlődni.”

A STUDIO JULIANNIE a merész, öntudatos nő márkája, aki hisz magában, és nem fél megmutatni igazi énjét. Időtálló, minőségi táskáikat letisztult, minimalista dizájn jellemzi, melyhez mindig csempésznek egy kis vidámságot az anyagokkal, a kiegészítőkkel vagy a színekkel. A luxus minőség mellett fontos számukra a viselhetőség, a sokoldalúság, és a mindennapi praktikum is.

A megújult webshopban jelenleg 3 kapszulakollekció érhető el. A STUDIO BAG-ek és MINI BAG-ek 6 színben választhatóak, melyek közül a nagyobb darabok variálhatóak kétféle vállpánttal vagy anélkül is. A BASIC BAG kollekciót a praktikum inspirálta, biztos kiegészítője mindhárom fazon a hétköznapoknak. Az új COLOR POP kollekció eleme pedig 7 apró, steppelt ékszertáska, színes kendőkkel, melyhez most 3 metálos, különleges textúrájú bőr is csatlakozik – arany, ezüst és rosegold színben.

A lányok célja, hogy megmutassák, a fast fashion darabok helyett érdemes időtálló, minőségi táskákat beszerezni, melyek évekig kiszolgálásának és kiegészítenek minket. Ha pedig a dizájner termékek mellett döntünk, fontos, hogy magyar termékeket válasszunk, melyek nem csak szívünkhöz állnak közelebb, de ár-érték arányuk is jóval kedvezőbb.

Kattints a képre a galériáért!

HOL: studiojuliannie.com

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Egy újévi fogadalom, amely mindannyiunk érdeke dohányosok

Egy újévi fogadalom, amely mindannyiunk érdeke

Malajzia csodás szigete egy kis kitérővel doha

Malajzia csodás szigete egy kis kitérővel