Gazdag íz, akár fele annyi cukorral

2018. május 28.
Köztudott, hogy a túlzott cukorbevitel nemcsak a kilók gyarapodásának kedvez, de egészségügyi kockázatokkal is jár. A Vöslauer ezért a kiegyensúlyozott életvitel mellett kötelezte el magát, és masszív cukorcsökkentésbe kezdett.

Minden Vöslauer Balance termék alapját a természetes, kezeletlen ásványvíz képezi, amit közel húsz éve tesz ellenállhatatlanná változatos ízeivel az osztrák cég.

A Vöslauer 2016 óta szacharózt használ a mára 9 tagúvá bővült Balance termékcsalád édesítésére. A megújult Balance vizeket ráadásul most még jobban fogod szeretni, hiszen az idei évtől akár 50%-kal kevesebb cukor került a palackokba.

A Vöslauer lett ezzel a lépéssel az első olyan italmárka Ausztriában, ami következetesen csökkenti termékei kalóriatartalmát az ízesített vizek piacán. Frissítő, gyümölcsös élvezet, új receptek és természetes ásványvíz, amiben a kalóriatartalom akár 9 kcal/100 ml-re csökkent – ez az az új Balance, ami az Ausztriában forgalmazott ízesített ásványvizek közül a legkevesebb kalóriát tartalmazza.

A Bad Vöslau-ban tevékenykedő táplálkozási szakértők és termékfejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy a vásárlók kívánságainak és a piaci trendeknek a figyelembevételével alkossanak valami igazán finomat. Így születtek a könnyed, egészséges életmódra szabott Vöslauer Balance új receptjei, és a könnyű, egyedi formatervezésű palackok.

Ezek után nem meglepő, hogy a Vöslauer az osztrákok kedvenc ásványvízmárkája.

Sőt, most nem csupán frissítenek a Vöslauer vizek, de még Milánóig is elrepíthetnek! Hogyan? Vásárolj legalább 1 db-ot bármilyen Vöslauer ásványvízből, töltsd fel a blokkod adatait a www.voslauer.hu oldalon, és tölts 4 felejthetetlen napot Milánóban, egy 4 csillagos szállodában választottaddal!

További részletek: www.voslauer.hu

Promóció