Megjelent a júniusi Marie Claire

2018. május 10.
114 oldalas Travel melléklettel – telis tele izgalmas úti célokkal és érdekes olvasmányokkal –megjelent a júniusi Marie Claire. A magazinban több cikkben is foglalkozunk a női haj témájával, és természetesen frizuraötletekkel is szolgálunk.

Úgy tűnik, hogy most már tényleg marad a jó idő, elkezdhetjük a visszaszámlálást a vakációig, a készülődéshez, tervezéshez a Marie Claire Travelt ajánljuk, amelyet a júniusi számhoz csomagoltunk.

Fókuszban a haj – ahogy a címlapon is áll, címlapsztárunk Lovas Anna modell, akivel a szépségrovatban találkozhattok, ő mutatja be a legújabb frizuratrendeket. Egy másik anyagban anyák és lányaik mesélnek arról, hogy a hajuk, hajviseletük mennyire tükrözi az egyéniségüket, igyekeznek-e megfelelni vele a hagyományoknak, vagy épp ellenkezőleg.

Nagyinterjút ebben a hónapban az Aranyélet apahiányos és anyaszomorító tinédzsereként megismert Olasz Renátóval készítettünk. Renátó – bár heves vérmérsékletűnek tartja magát – nem is lehetne különbözőbb a Miklósi család rossz útra tért csemetéjétől.

Sokáig tartotta magát a sztereotípia, amely szerint a kutya a férfiak állata, a macska pedig a nőké, macskát tartani nem valami férfias. A témával foglalkozó cikkünk szereplői erre alaposan rácáfolnak, ahogyan szerzőnk is, aki ugyancsak komoly macskarajongó.

Hazai riportunkban transzneműek mesélnek életük legfontosabb mérföldköveiről. A vágyott teljes átalakulás más-más fázisában tartanak, más a hátterük, mások a lehetőségeik, de mindketten fontosnak tartották, hogy arccal, névvel jelenjen meg a történetük.

Best of summer – vagyis a nyár legtrendibb alapdarabjai. Divatszerkesztőnk összegyűjtötte a szezon legkívánatosabb darabjait, bőven van miből válogatni.