Shoppingolj a családdal a hétvégén!

2018. június 04.
Készülj fel egyszerűen a nyárra! A Helló napfény! Campona shopping akció a Nők Lapjával június 8. és 10. között csak rád vár. De vidd magaddal a családodat is!

A Nők lapja kuponmellékletével segít nekünk, hogy a legjobb márkák termékeit jelentős kedvezményekkel egy helyen szerezhessük be az idei nyárra. Mindent megtalálsz, amire csak a családnak szüksége lehet. Legyen az egy új ruhadarab, egy cipő vagy egy naptej, használd a Nők Lapja kuponjait és vásárolj 10, 20 vagy akár 50 %-kal olcsóbban! Érdemes a vásárlás mellett megkeresned a Camponában a Nők Lapja kitelepülést, ahol változatos programokat találsz szombaton és vasárnap!

Keresd a több mint 80 kedvezményes kupont tartalmazó mellékletet az aktuális 23. heti Nők Lapjában!

Egyéb programok:

Szépségsarok: Hozd ki magadból a legtöbbet profi szakembereink segítségével! Varázslatos sminket készítünk Neked az idei nyári trendekre hangolva.

Színtanácsadás: Sajátítsd el a tudást, amivel garantáltan harmonikusabbá és vonzóbbá teheted a megjelenésed!

Stílustanácsadás: Érd el a tökéletes összhatást! Neves divatbloggerek segítenek megtalálni személyre szabottan a hozzád leginkább illő stílust.

Manikűr: Próbáld ki a nyár legújabb árnyalatait a körmödön!

Játszótér: A legkisebbekről sem feledkeztek el: arcfestéssel, foglalkoztató sarokkal és lufikkal várják őket.

A programokon való részvétel ingyenes, ha magaddal hozod a Nők Lapja 23. számát! A részletes programot megtalálod a Nők Lapja Facebook-oldalán vagy a www.noklapja.hu oldalon.

Promóció