Szépségkoncentrátumok forradalma a környezetszennyezés ellen az Yves Rocher-nál

2018. június 04.
A márka szuperkoncentrátumai ökoformulájukkal veszik fel a harcot a környezetszennyezés ellen, miközben csodás illatfelhővel és az elixírek jótékony hatásaival kényeztetnek bennünket.

Tudatos márka

Az Yves Rocher sampon koncentrátumának flakonja 39%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz, mint a klasszikus 300 ml-es kiszerelésé, így mintegy 35%-kal kevesebb üvegházhatású gáz kibocsájtásához járul hozzá a klasszikus 300 ml-es kiszereléshez képest. Ez az újgenerációs tusfürdő koncentrátumok esetén 50%-kal kevesebb műanyagot és üvegházhatású gázt jelent a klasszikus 400 ml-es tubushoz képest.

Arról nem is beszélve, hogy a kisebb méretnek köszönhetően a márka több flakont tud egy kamionnal szállítani, ami ötször kevesebb kamiont jelent az utakon minden évben.

Mi is spórolhatunk a termékkel

A márka innovatív termékei, a tusfürdő és sampon koncentrátumok ökolábnyomához a felhasználói oldalról is lényegesen hozzájárulhatuk. A termékcsalád Ragyogást adó sampon koncentrátuma háromszor annyi, tusfürdő koncentrátuma pedig négyszer annyi ideig használhatóak, mint egy klasszikus ugyanekkora flakonos termék, tehát sokkal kevesebb sampont és tusfürdőt kell vásárolnunk egy évben, ha ezekre a szupertermékekre állunk át. Ráadásul csupán egyetlen csepp elegendő egy teljes zuhanyzáshoz, szóval tényleg pénztárcabarát ökomegoldásról van szó.

Innovatív kupakszelep szabályozza minden terméken, hogy egy csepp se menjen kárba a használat közben, hiszen a tusfürdő az 1 nyomás = 1 csepp = 1 zuhanyzás elven működik. A koncentrátumcseppek vízzel érintkezve átalakulnak: a formula így könnyen siklik a bőrön, miközben lágy habbá válik, hogy ne maradhasson el a klasszikus tusolásélményünk sem.

Bőröndök legjobb barátja

A koncentrált formulának nem csak a környezetre (és a pénztárcánkra!) gyakorolt hatása kisebb, de a nyaralások, utazások során is sokkal praktikusabbak, mint klasszikus változataik. A mini flakonok bármely utazótáskába könnyedén beleférnek, ráadásul az innovatív kupakszelepnek köszönhetően biztonságosan is hordozható termékekről beszélünk.

Nyári ökokényeztetés

A tusfürdőnektárok 0% szilikont, 0% parabént, 0% tartósítószert tartalmazó, növényi alapú formulái kényeztető Bourbon vanília,  frissítő Mangó-Koriander, és a belső egyensúlyt elősegítő Olíva-Keserűnarancs illatokkal adják meg a nyár alaphangulatát. Így lehet a tusolásból relaxáció, feltöltődés és érzékeinket felébresztő illatfelhő egyaránt.

Míg a Ragyogást adó sampon koncentrátum biológiailag könnyen lebomló formulája a nyári hajszárazság ellen veszi fel a harcot és lágyabbá, ragyogóbbá teszi hajkoronánkat.

Promóció