A nyári kánikula megmentője lesz az Yves Rocher hidratáló-frissítő kollekciója

2018. május 30.
Hidratál, frissít és természetes is: többet nem is kívánhatnánk a nyári nagy melegek közepette a kedvenc szépségápolási termékeinktől. 

A bőrápolás alfája és omegája: a hidratálás

Bármilyen bőrtípusról legyen is szó, az év 365 napján szükségünk van egy nappali és egy éjszakai hidratáló krémre. Természetes számunkra, hogy a száraz bőrt hidratáljuk, hogy komfortérzetét visszaadjuk, de ezt a folyamatot ugyanúgy igényli a kevert és a zsíros bőr is. A hidratálás a jó közérzeten túl az egészségünk érdekében tett fontos lépés is, hiszen segít ellensúlyozni a kor, a stressz és a mindennapi arctisztítás okozta hatásokat.

Tanuljunk a testünk jelzéseiből

Nyáron különösen ki van téve a bőrünk a környezeti tényezők káros hatásainak. Éppen ezért nélkülözhetetlen, hogy figyeljünk testünk jelzéseire. Hiszen a dehidratáltság állapota visszafordítható, és létfontosságú ahhoz is, hogy elkerüljük a bőr kényelmetlen érzetét, a dehidratáltság következtében megjelenő kisebb ráncokat és a ragyogást elvesztését.

Környezetbarát szuperételt a bőrnek!

Az Yves Rocher növénykutatóit új hidratáló arcápoló családja, a Hydra Végétal megalkotásakor egy különleges hidratáló és ellenálló képességgel rendelkező szukkulens, az Edulisz inspirálta. Az Eduliszt fenntartható növénytermelő hálózatban termeszti a zöld márka, az emberek és a bolygó tiszteletben tartása mellett.

A növényből 5 lépéses természetes eljárással kinyert Edulisz víz segít a bőrnek a vízraktározásban, megtartani azt a különböző rétegekben és folyamatosan felszabadítani– hihetetlen, de mintegy 48 órán át.

Nincs helye kompromisszumoknak

Nem győzzük elégszer hangsúlyozi, hogy csak egyetlen arcbőrünk van. Éppen ezért ha ápolásról, hidratálásról van szó, nem érdemes kompromisszumokat kötnünk. Az Yves Rocher Végétal családjának köszönhetően szuper természetes eredetű összetevőkkel „olthatjuk a bőrünk szomját”.

A Hydra Végétal szilikon-, parabén- és ásványi olajoktól mentes hidratáló arcápoló családja 8 termékkel, arctisztító zselével, tonikkal, arclemosó tejjel, zselés arcradírral és arcápolóval, krémes arcápolóval és a termékcsalád legújabb dobásával, a mélyhidratáló koncentrátummal védi a bőrünk egészségét. A teljes arcápolási rutint lefedő kollekció több mint 89%-ban természetes növényi eredetű összetevőivel igazi megmentőnk lesz a nyári kánikula időszakában is.

Promóció