Legyen ez a te évszakod!

2018. szeptember 24.
Talán az iskolakezdés emléke vagy az elviselhetőbb időjárás teszi, de sokak számára nem a január, hanem az ősz hozza el a megújulást. Még hátravan az évből 3 hónap, amely alatt megvalósíthatod mindazt, amit 2018-ra elterveztél. Kezdd lendületesen az őszt és tekints lehetőségként a következő negyedévre! Tippjeink ebben segítenek neked.

Tervezz!

Te is a teendőlisták híve vagy? Az elvégzendő feladatok összegyűjtése kitűnő kezdő lépés, de ne érd be ennyivel, csinálj helyet minden egyes teendőnek a napi rutinodban is!  Heti háromszor edzenél vagy többet olvasnál? Tekints úgy ezekre az időtöltésekre is, mintha feladatok lennének és rögzítsd őket a naptáradban! Ne bajlódj azonban feleslegesen nehéz és vastag határidőnaplókkal, szerezz be egy okostelefont, amely kiváló jegyzetfüzet és naptár is egyben, ráadásul stílusos asszisztensként a határidőkre is megbízhatóan emlékeztet. Mi erre a célra a Samsung Galaxy Note9-et ajánljuk, amelyhez egy kifinomult érintőceruza is tartozik, hogy bárhol, bármit feljegyezhess.

Szelektálj!

Ha átlátható a környezetünk, a gondolatainkat, sőt az egész életünket rendezettebbnek érezzük. Fontos, hogy ne csak a holmijaid között tegyél rendet: szelektálj a közösségi oldalaidon és a leveleid között, rendezd mappákba a dokumentumaidat, iratkozz le az érdektelen levelezőlistákról és kövesd ki azokat az oldalakat, amelyek bejegyzéseit már nem szeretnéd látni a hírfolyamodban! A rendszerezésből ne maradjon ki a mobiltelefonod sem! Ha a telefonod memóriája folyton megtelik, ideje beszerezned egy Galaxy Note9-et, amely hatalmas tárhellyel érkezik, így elegendő helyet biztosít a kedvenc képeidnek, videóidnak és applikációidnak.

Varázsolj időt!

Hallottad már, hogy arra van időd, amire szakítasz? Rengeteg üresjárat van a napunkban, amelyet egy kis szervezéssel produktívan használhatunk fel. A Samsung legújabb kutatásából kiderült, hogy a dolgozók a munkahétből 1,4 órát már ingázás alatt teljesítenek. De nem muszáj kizárólag munkával töltened az üres perceket! Nincs időd megnézni az új részt a kedvenc sorozatodból, közben hetente egy órát unatkozol a futópadon kocogás közben? Töltsd le az új epizódot a mobiltelefonodra és nézd meg a teremben, miközben az egészségedért is teszel! A Galaxy Note9 okostelefonod elegáns, végtelennek ható kijelzője magával ragadó vizuális élményt biztosít a munkához és a szórakozáshoz egyaránt.

Töltődj fel!

Bár a szabadtéri programokat egyre jobban felváltja a bekuckózás, nem kötelező a négy fal között átvészelned a következő hónapokat. Írj bakancslistát, rajta csupa olyan élménnyel, amelyek garantáltan feltöltenek! Közben ne felejtsd otthon a Galaxy Note9-edet sem, amely az eddigi legnagyobb akkumulátornak köszönhetően egész nap bírja a gyűrődést, miközben intelligens kamerájának köszönhetően olyan minőségben örökítheted meg a megélt élményeket, mint a profik. Képzeld csak el, milyen jó érzés lesz a téli hidegben, egy bögre forró tea mellett visszanézni az ősz legszebb pillanatait!

Promóció