Az elengedhetetlen partikollekció a Reservedtől szilveszterre

2018. december 07.
Bemutatjuk az elengedhetetlen partikollekciót a Reservedtől szilveszterre, amelynek kurátora a brit Vogue.

Mostantól Tiéd lehet a Reserved szilveszteri kollekciója, melynek kurátora a brit Vogue. A kollekció Magyarországon kizárólag a Reserved Váci utcai üzletében és online, a Reserved.com oldalán elérhető. Ez a nélkülözhetetlen téli party válogatás a Studio 54 energikus ragyogását jeleníti meg a különleges tervezésű darabokban, amik pillanatok alatt repítenek a koktélodtól a táncparkettig.



A Vogue szerkesztői, Dena Giannini és Holly Roberts, egész évben együtt dolgoztak a Reserved tervezőivel. A Reserved varsói design stúdiójában együtt készítették a mood boardokat, ötleteltek és döntöttek szabásvonalakról, anyagokról, apró részletekről, hogy életre hívják a megálmodott kollekciót. Az év utolsó éjszakája inspirálta őket abban, hogy tehetségüket ötvözve a divat iránti szenvedélyükkel létrehozzanak egy olyan kapszula kollekciót, amit a Reserved Vásárlói és a Vogue Olvasói egyaránt szeretni fognak és magukénak éreznek.



Táncolj a saját ritmusodra a ’70-es évek inspirálta szabásokban! Legyen Tiéd a műbőr short, az aszimmetrikus, vállat szabadon hagyó, metál fényű diszkó top, az ezüst brokát miniruha, vagy ragyogj tetőtől talpig a hamisítatlan dekadencia jegyében a kollekció hangsúlyos flitteres ruhájában vagy szikrázó dzsörzé kezeslábasában. Ebben a szezonban mindenki megtalálja magának azt a kis fekete ruhát, ami jól áll neki! Akár magasderekú, szélesszárú nadrágot választasz szmokingkabáttal, akár magasan sliccelt ruhát plüssből, készülj fel a kápráztatásra!

Az ajánlott darabok ára 5995Ft-tól kezdődik és széles méretválasztékban (34-46) elérhetőek. Ez a válogatás mindenkinek szól, hogy könnyedén vegye az évvégi, ünneplésekkel teli időszakot.

A Reserved elnök-vezérigazgatója, megalkotója és társalapítója, Marek Piechocki, így fogalmazott:

“Hihetetlenül büszkék vagyunk rá, hogy a brit Vogue partnerei lehetünk az első ilyen jellegű együttműködésben. A brit Vogue világszerte inspirálja a Reserved stílus iránt érdeklődő Vásárlóit. Folyamatosan megújulunk, hogy ébren tartsuk érdeklődésüket és a legjobb kollekciót biztosítsuk számukra szezonról szezonra.”

 

A brit Vogue a januári számában mutatja be a kurátorságával létrehozott Reserved termékeket, melyek a Reserved Váci utcai üzletében (Váci utca 14.) és az online boltban, valamint világszerte december 6-tól elérhetőek.

A kampány során használt hashtag: #reservedxvogue

A RESERVED-RŐL
A Reserved jelenleg 18 európai és 5 távol-keleti országban magtalálható ruhamárka. Összesen több mint 450 üzlettel rendelkezik, köztük olyan divatvárosokban mint London, Berlin, Moszkva, Tel-Aviv és Budapest. A divat világában a Reserved nem ismer határt; inspirálódik a művészeti világból, a nemzetközi kultúrából, valamint a divatinfluencerek merész stílusából. A cég 5 divatmárkája a Reserved, Cropp, House, Mohito és a Sinsay.