Manikűrvariációk aranyra

2018. április 06.
Használjunk bátran aranyat a körmeinken, hiszen rengetegféle színnel, stílussal kombinálhatjuk! Geometrikus formákat és játékos manikűröket mutatunk - szigorúan aranyba mártva.

A ’70-es évek varázsa

Vagány, retró, játékos! A csillogó arany nagyon jól mutat a matt eperszín mellett, ráadásul jól megidézik a ’70-es évek stílusát.

Love these @formulaxnail shades together 💕💕💕

A post shared by Cassandre Marie (@cassmariebeauty) on

Aranyló félholdak

A fekete és az arany igazi klasszikus páros, nem nagyon lehet melléfogni velük. Az alábbi manikűr izgalmas, mégis egyszerű, tökéletes lehet akár elegánsabb megjelenést megkívánó alkalmakra is.

White party

A tavalyi tavaszi/nyári szezonban imádtuk az egyszerű, fehér vagy fehérbe hajlóan pasztell körmöket, idén pedig néhány visszafogott arany sávval is megbolondíthatjul. Minél vékonyabb csíkot húzunk, annál kifinomultabb lesz a végeredmény.

Egész évben szilveszter

Az aranyról és a konfettiről egyből a szilveszter jut eszünkbe, de miért ne viselhetnénk ezeket egész évben a körmeinken? Akár a fesztiválszezonban is jó választás lehet az itt látható mókás manikűr.

Arany és méreg

Az arany tényleg minden színt feldob, például sokkal lágyabb lehet tőle egy komor sötétkék vagy szigorú méregzöld. Kombináljuk bátran a színeket, alkossunk art deco inspirálta formákat!