Stresszmentes is lehet az ünnepi plázázás

2018. december 17.
A kortalanság titka a folyamatos megújulásra való képesség. Ezzel az örök szépségtrükkel élve kezdte átalakulását tavasszal Kőbánya legkedveltebb bevásárló központja, a Shopmark és így történt meg végül a hazai plázák történetének első olyan ráncfelvarrása, amikor a felújítás ideje alatt teljesen bezárták az épületet. Az eredmény, hogy a kívül-belül megújult 24 000 négyzetméternyi épület csak úgy tündököl a decemberi sötétségben a Határ úti metrómegállótól pár lépésre.

Bátor lépést tenni az új felé, elrugaszkodni a megszokottól, mindezt pedig megfűszerezni egy leheletnyi ismerős csillogással. Így kerülnek a megújult bevásárlóközpontban az új márkák egyre közelebb hozzád, miközben a régi kedvencek is elérhető távolságban maradtak. Nincs más dolgod, mint elindulni felfedezni, és közben belevetni magad a karácsonyi készülődésbe a Shopmarkkal!

A Shopmark legalább annyira hangulatos, mint amennyire a mai kor igényeinek megfelelően stílusos. Egyszerre marad közel a vásárlók igényeihez és hozza el a legújabb nemzetközi trendeket. Az épület átalakításánál a közösség igényeire fókuszáltak, így az új bevásárló komplexum akadálymentes, családközpontú hely, ahol érdemes összefutni. Ugorjatok be ebédelni a megújult ételudvarba, miközben kipipáljátok a karácsonyi „to do” listát!

A közösségi szemlélet mellett a Shopmark másik erénye a környezettudatosság is, hiszen októberben olyan új épület nyílt meg a vásárlók előtt, melynek igyekeztek a lehető legkisebbre csökkenteni az ökológiai lábnyomát.

Shopmark élmény adventi köntösben

A Shopmark egy olyan hely, ahol akár egyedül meglepetést vásárolva, akár a családdal közösen örömmel töltheted el a várakozás és készülődés perceit. A Shopmark változatos karácsonyi programsorozatával közelebb hozza hozzátok az ünnepet, segít ráhangolódni az adventi időszakra.

Az ünnep akkor lesz igazán a tiéd, ha képes vagy megélni a legapróbb pillanatokat is. A mindennapok monotonitása elhalványítja év közben ezt a képességünket, ezért nem árt újra és újra figyelmeztetni magunkat, hogy minden nap megérdemeljük ezeket a pillanatokat. A karácsony közeledtével még erősebb fókusz kerül a családra, az együtt eltöltött időre, a meghitt pillanatokra, amik ünnepélyessé teszik az adventi várakozás időszakát. Ha a Shopmark mellett döntesz, az ajándékvásárlás és a felkészülés sem veszi el többé az időt a fontos pillanatokról: hiszen itt egy úttal, egy helyen mindent megtalálsz.

Készüljetek a legszebb karácsonyotokra Shopmarkkal!

Promóció