3 karácsonyi sminkújdonság

2018. december 11.
A szépségmárkák nagy része tartogat valami újdonságot a sminkes puttonyban. A make-up újoncok többsége pedig nagyrészt csillámos, ragyogó, egytől-egyig mesébe illő káprázatos szépség. Lássuk a mi kedvenceinket!


Újraöltöztetett francia szépség

A Lancôme Eye Palette Christmas edition kifejezetten az alkalmi külsőre sokat adó szépségfanatikusok kedvéért született meg. A francia márka finom, minőségi, nagyon szépen pigmentált szemhéjpúdereit a hétköznapokon is a prémium kategóriába soroljunk, de az idei karácsonyra tervezett limitált szériás szemhéjpalettát tényleg kiemelkedő helyre zárjuk a szívünkben. A gazdag válogatást a francia főváros mágikus napfelkeltéje és az alkonyat színes csodái inspirálták. Az eredmény pedig? Csak nézzetek rá. Sokoldalú. A világos és a sötét árnyalatok egyaránt helyet kaptak benne, a mély, karácsonyi kedvenc színekkel, gazdag selyemfénnyel megspékelve. Gyönyörű darab!

16 900 Ft

A több most még több!

Törj ki a hétköznapok egyhangúságából az idei ünnepek alatt, és vágj bele egy színpompás utazásba a vadonatúj, ragyogó, meseszép kaleidoszkóp-idéző kollekcióval. Vessz el karácsonyfagömb-fényekben, hallucináció szerű színárnyalatokban, köztük a Shiny, Pretty Shadow-ban – a látványos szikrázásra született, magas intenzitású csillám szemhéjpúderekben. Az adventi kollekció valóságos csillám- és selyemfényorgia, amiből mi a MAC Shiny Pretty Things Holiday Colour Oh Darling skinfinish fehér verziójára tennénk rá leginkább a kezünket, vagyis az ecsetünket.

9500 Ft

 


Kristályos csillogás

A limitált Crystal Mascara & Liner szempillaspirál és szemhéjtus 2 árnyalatban érhető el a csillogó sminkhez: ‘onyx glamour’ N°1 és ‘gold glitter’ N°5. Az átlátszó, gél textúra apró csillámrészecskéket tartalmaz, amivel tényleg odatesz a karácsonyi-szilveszteri partiidőszaknak. A legjobb benne, hogy az illatanyagmentes Crystal Mascara & Liner az innovatív aplikátorral egyszerre használható szemhéjtusként és szempillaspirálként is. Viszont arra figyeljetek, hogy nem alkalmas a szem belső zugaiban való felvitelre.

4990 Ft