3 karácsonyi sminkújdonság

2018. december 11. |

A szépségmárkák nagy része tartogat valami újdonságot a sminkes puttonyban. A make-up újoncok többsége pedig nagyrészt csillámos, ragyogó, egytől-egyig mesébe illő káprázatos szépség. Lássuk a mi kedvenceinket!


Újraöltöztetett francia szépség

A Lancôme Eye Palette Christmas edition kifejezetten az alkalmi külsőre sokat adó szépségfanatikusok kedvéért született meg. A francia márka finom, minőségi, nagyon szépen pigmentált szemhéjpúdereit a hétköznapokon is a prémium kategóriába soroljunk, de az idei karácsonyra tervezett limitált szériás szemhéjpalettát tényleg kiemelkedő helyre zárjuk a szívünkben. A gazdag válogatást a francia főváros mágikus napfelkeltéje és az alkonyat színes csodái inspirálták. Az eredmény pedig? Csak nézzetek rá. Sokoldalú. A világos és a sötét árnyalatok egyaránt helyet kaptak benne, a mély, karácsonyi kedvenc színekkel, gazdag selyemfénnyel megspékelve. Gyönyörű darab!

16 900 Ft

A több most még több!

Törj ki a hétköznapok egyhangúságából az idei ünnepek alatt, és vágj bele egy színpompás utazásba a vadonatúj, ragyogó, meseszép kaleidoszkóp-idéző kollekcióval. Vessz el karácsonyfagömb-fényekben, hallucináció szerű színárnyalatokban, köztük a Shiny, Pretty Shadow-ban – a látványos szikrázásra született, magas intenzitású csillám szemhéjpúderekben. Az adventi kollekció valóságos csillám- és selyemfényorgia, amiből mi a MAC Shiny Pretty Things Holiday Colour Oh Darling skinfinish fehér verziójára tennénk rá leginkább a kezünket, vagyis az ecsetünket.

9500 Ft

 


Kristályos csillogás

A limitált Crystal Mascara & Liner szempillaspirál és szemhéjtus 2 árnyalatban érhető el a csillogó sminkhez: ‘onyx glamour’ N°1 és ‘gold glitter’ N°5. Az átlátszó, gél textúra apró csillámrészecskéket tartalmaz, amivel tényleg odatesz a karácsonyi-szilveszteri partiidőszaknak. A legjobb benne, hogy az illatanyagmentes Crystal Mascara & Liner az innovatív aplikátorral egyszerre használható szemhéjtusként és szempillaspirálként is. Viszont arra figyeljetek, hogy nem alkalmas a szem belső zugaiban való felvitelre.

4990 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Daenerys Targaryen nem botoxoltat botox

Daenerys Targaryen nem botoxoltat

Turbószépítést ígérő ampullák ampulla

Turbószépítést ígérő ampullák

Saját LED-es ágyában szépül Courteney Cox ágy

Saját LED-es ágyában szépül Courteney Cox