Fókuszban a divat – a METU pop-up akciója

2019. január 31.
A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) február 1-én rendezi meg pop-up akcióját a Fugában.

Érdekel a divat? Legyen szó öltözék-, kiegészítő, vagy textiltervezésről, divatrajzról, esetleg divatfotóról? Ha szeretnél táskát, cipőt, textilmintát vagy ékszert tervezni, akkor jó helyen jársz! Ismerd meg a METU képzéseit, látogass el a nyílt napokra, hogy megtaláld, amit keresel!

A divat és a textil több területen megjelenik: Kézműves tárgykultúra alapszakon belül öltözék-; divatékszer és -kiegészítő tervezés, mesterszakon divat- és textiltervezés, Fotográfia alapszakon divatfotózás tanulható; szakirányú továbbképzésben a Divat- és luxusmárka menedzsment programon várják az érdeklődőket.

Ha ez az, ami vonz, akkor a METU LOOK fashion edition eseményen a helyed 2019. február 1-én a FUGA – Budapesti Építészeti Központban!

A most útjára indított rendezvénysorozat célja, hogy a METU művészeti szakjait, az intézményben folyó munkát, a hallgatói alkotásokat minél szélesebb körben megismerhesse a nagyközönség. 2019-ben a pop-up akció középpontjában a DIVAT áll.

A METU LOOK fashion edition keretében csaknem negyven jelenlegi és néhány, a közelmúltban végzett alkotó kollekcióival is találkozhat a közönség. A kifutón megelevenedő eklektikus válogatás az elmúlt évek kiemelkedő stúdiumai és vizsgaremekei mellett experimentális darabokat is felsorakoztat. Az öltözékek mellett jelentős hangsúlyt kapnak a kiegészítők is. Az eseményt kísérő vetítések és Fotográfia szakosok kiállítása a többi képzési területen (animáció, média design, grafika, mozgókép, design, belsőépítészet) folyó kreatív munkából is ízelítőt nyújtanak. A bemutatót kísérő performance-t az idén centenáriumát ünneplő Bauhaus inspirálta.

 

Érdekel a divat? Akkor találkozzunk a METU LOOK-on!