Irány észak – Re.Design

2019. április 08.
A pasztell vidék harmóniája, nyers szépsége és az északi építészet minimalizmusa adja a hátterét a legújabb Reserved új, 2019. tavaszi-nyári, Re.Design kollekciójának, melyet a természet, valamint Észt- és Lettország kultúrája inspirált.

Az egyedi Reserved kollekció április 2-től elérhető a Reserved Váci utcai üzletében és online. A kollekció a magas minőségű és merész dizájnt most a balti nemzetek népművészetével kombinálja. A vibráló népi motívumok és az aktuális szezon erős trendjeinek kombinációja hozza létre az egyedi kollekciót, mely a divat legigényesebb szerelmeseinek is elnyeri tetszését. A kampány arca a lengyel szupermodell, Malgorzata Bela.

Nézd meg a galériát!

29 fotó megtekintése

A Reserved az elmúlt szezonokban is markáns videókat alkotott – a ’80-as évek stílusát felidéző Cindy Crawford; vagy a ’70-es évek klasszikusát, a ‘Yes Sir, I can Boogie-t dúdoló lengyel színésznő, Joanna Kulig főszereplésével; ám a Re.Design 2019. tavasz/nyári kollekcióját kísérő rövidfilm igazán különleges lett. A modelleket – és a helyi faunát jelképező jávorszarvast – a lett vadonban kapták lencsevégre. A National Geographic dokumentumfilmjeinek stílusát erősíti Krystyna Czubówna, lengyel újságírónő, hangalámondása, aki a BBC természetsorozatának narrációját idézi, arra invitálva a nézőt, hogy elvesszen a történet hangulatában.

A Re.Design kollekció tervezői a régió megnyugtató és lassú vibrálását jelenítik meg az öltözék tiszta árnyalataiban. A finom zöldek, tengerkékek és homok árnyalatainak romantikus színpalettáját gazdagítja a mély burgundi vörös, rózsaszín és antracit. A népi motívumok és a modern elemek kombinációja teszi igazán érdekessé és innovatívvá a legújabb Re.Design kollekciót (kattints IDE). Jellemző anyagai az organikus pamut, a környezetbarát tencel, a modern cupro és a bőr, a len és a szalma.

35 fotó megtekintése

A kollekció férfi része sportos tónussal idézi meg a kempingezés és üdülők nosztalgikus hangulatát.  Olyan tipikusan régi vágású klasszikusokat találunk darabjai közt, mint a piqué pólóing, rövid ujjú ing, bő short és a farmering. (Kattints IDE!)

23 fotó megtekintése

Az új Re.Design kollekció a ’70-es évek stílusát a ’90-es évek gondtalan esztétikumával, valamint az aktuális divat utcai viseletének nemtörődömségével kombinálja úgy, hogy a legindividualistább stílusvadászok is tökéletesen tudják illeszteni darabjait a meglévő ruhatárukhoz.

Director, DOP, Drone Operator: Bart Pogoda | Warsaw Creatives
DOP 2nd unit: Marcin Morawicki 
Photographer: Wunsche&Samsel | SameSame 
Digital Tech: Wojciech Buczek 
Talent: Malgosia Bela | Model Plus 
Talent: Jean Chang | Milk Management
Stylist: Ewelina Gralak
Stylist Assistant: Przemysław Falarz
Hair Artist: Naoki Komiya | Julian Watson Agency
Make Up Artist: Ciara O’Shea | Lga Management
Edit: Kuba Tomaszewicz 
Lector: Krystyna Czubówna 
Music: Wojtek Urbański 
Sound: Głośno 
Online: Krzysztof Pucuła
Production: Warsaw Creatives
Global Marketing Director/ Reserved: Monika Kapłan

Promóció