Nyers költészet a Reserved legújabb Lookbookjában

2019. április 24. |

A retró és a romantika kombinálva nomád népművészettel és bohém világjáró életérzéssel, mindez megmerítve a pop kultúrában. Ez adja a Reserved legújabb nyári lookbookjának jellegzetességét.

Marokkó félreeső területei tökéletes hátteret és inspirációt biztosítanak a márka nyári kampányához. A képeken megjelenő gondtalan, idillikus életérzéshez a ’90-es évek fesztiváljainak techno hangulata ad új réteget. A különböző civilizációk hagyományából való inspirálódás jelenleg erős globális trend a divat és pop kultúrában, melyet a Reserved is követ. Az egész kampány multikulturális motívumokkal van tele, melyekhez erős természetközeliség társul.

A ruhák vezető szerepet játszanak a női kollekcióban. Hangsúlyosak a csipkék, a romantikus flamenco fodrok és áttört részletek, halószerű elemek. A háló számtalan variációját használták a Reserved tervezői a szoknyáknál is. A batikolt motívumok a fesztivál stílust idézik meg. Egyes blúzok és nadrágok mintha egyenesen a marrakesh-i piac szűk utcácskáiból származnának. A minimalizmus híveit pedig a csipke blúz, az egyszerű szabású viharkabát vagy az aszimmetrikus egyujjas pulóver várja. A bőr szatyrok, mini kosarak és vödörtáskák tökéletes kiegészítői ennek a nomád kollekciónak.

Vásárold meg online, kattints IDE!

Reserved férfi vonalának fő elmei a kényelmes, oversize darabok. Fakó színek, földtónusok, egysoros öltönyök szandállal, len felsők bermuda nadrággal, a Coachellát megidéző batikolt pólók jellemzik. Khaki blézerek és kapucnis széldzsekik utalnak a szafari stílusra. A kiegészítők közt megtalálhatóak az utazások kellékei, a halászkalapok, XXL-es zsákok és túlméretezett válltáskák. Mind a kollekció egészére jellemző világjáró vibrálást erősítik.

Vásárold meg online, kattints IDE!

A rave stílus a ’90-es évek techno fesztiváljaiból, a sivatag színeiből és a szavanna hangulatából merítkezik. Ezek a keveréke alakítja a Reserved eklektikus kollekcióját, ami tele van idillikus nyári vibrálással. Darabjai tökéletes viseletet adnak a nyári üdülőhelyen, a vadonban tett kirándulás során, vagy akár a város dzsungelében.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera