Nyers költészet a Reserved legújabb Lookbookjában

2019. április 24.
A retró és a romantika kombinálva nomád népművészettel és bohém világjáró életérzéssel, mindez megmerítve a pop kultúrában. Ez adja a Reserved legújabb nyári lookbookjának jellegzetességét.

Marokkó félreeső területei tökéletes hátteret és inspirációt biztosítanak a márka nyári kampányához. A képeken megjelenő gondtalan, idillikus életérzéshez a ’90-es évek fesztiváljainak techno hangulata ad új réteget. A különböző civilizációk hagyományából való inspirálódás jelenleg erős globális trend a divat és pop kultúrában, melyet a Reserved is követ. Az egész kampány multikulturális motívumokkal van tele, melyekhez erős természetközeliség társul.

A ruhák vezető szerepet játszanak a női kollekcióban. Hangsúlyosak a csipkék, a romantikus flamenco fodrok és áttört részletek, halószerű elemek. A háló számtalan variációját használták a Reserved tervezői a szoknyáknál is. A batikolt motívumok a fesztivál stílust idézik meg. Egyes blúzok és nadrágok mintha egyenesen a marrakesh-i piac szűk utcácskáiból származnának. A minimalizmus híveit pedig a csipke blúz, az egyszerű szabású viharkabát vagy az aszimmetrikus egyujjas pulóver várja. A bőr szatyrok, mini kosarak és vödörtáskák tökéletes kiegészítői ennek a nomád kollekciónak.

Vásárold meg online, kattints IDE!

22 fotó megtekintése

Reserved férfi vonalának fő elmei a kényelmes, oversize darabok. Fakó színek, földtónusok, egysoros öltönyök szandállal, len felsők bermuda nadrággal, a Coachellát megidéző batikolt pólók jellemzik. Khaki blézerek és kapucnis széldzsekik utalnak a szafari stílusra. A kiegészítők közt megtalálhatóak az utazások kellékei, a halászkalapok, XXL-es zsákok és túlméretezett válltáskák. Mind a kollekció egészére jellemző világjáró vibrálást erősítik.

Vásárold meg online, kattints IDE!

19 fotó megtekintése

A rave stílus a ’90-es évek techno fesztiváljaiból, a sivatag színeiből és a szavanna hangulatából merítkezik. Ezek a keveréke alakítja a Reserved eklektikus kollekcióját, ami tele van idillikus nyári vibrálással. Darabjai tökéletes viseletet adnak a nyári üdülőhelyen, a vadonban tett kirándulás során, vagy akár a város dzsungelében.

Promóció