Fedezd fel a fúzió erejét!

2019. április 29.
A klasszikus és underground művészet fúziójában: már megtekinthető a Fuzeum kiállítása.

Street art többemeletes nagyságban, a belváros kellős közepén: klasszikus magyar festmények kelnek életre a FUZETEA jóvoltából, hogy megszépítsék, feldobják és művészivé varázsolják Budapest tűzfalait. A FUZEUM szabadtéri kiállítása április 25-étől három hónapig megtekinthető a Kazinczy és az Akácfa utcában.

Az elkövetkező hónapokban Aba-Novák Vilmos Laura és Piros kalapos nő, valamint Ferenczy Károly Október című képei elevenednek meg a FUZEUM szokatlan vásznain, de nemcsak a felület lesz rendhagyó. Maguk a művészeti alkotások is újragondolt elemekkel érkeznek a klasszikus és underground fúziós művészetre éhes – és jegestea-kedvelő – érdeklődők számára.

Az ötlet háttere, hogy ahogy a FUZETEA a legfinomabb ízek összehozásáról szól, úgy a művészeti alkotásokban is vegyíthetők a különböző műfajok és szemléletek.  Ebben az esetben a tea élvezetének üzenete és az adott márka népszerűsítése épült be egyedien a hazai festészettörténet három remekművének különleges adaptációjába. A hetedik kerületen belül mindhárom mű sétatávolságra helyezkedik egymástól, így a kiállítás könnyen bejárható. Sőt, jegyet sem kell váltani a FUZEUM-ra. Ha megjött a kedved egy kis kikapcsolódásra a belváros szívében, mindenképp járj arra, és hagyd, hogy lenyűgözzenek az extravagáns tűzfalfestmények!

Részleteket ITT találsz!

Fotó: Farkas András/Színes Város

Promóció