Vagányság és kényelem a Kazar legújabb kollekciójában

2019. május 02.
Vadító kígyóminta, modern formavilág és a jól megszokott kényelem keveredik a Kazar legújabb kollekciójában. A 2019-es tavaszi-nyári darabok között jól kombinálható örök kedvenceket és feltűnő statement-cipőket is találhatunk.

Igazi vadnyugati hangulatot idéznek a Kazar legújabb cipői, nem véletlenül fotózták a kaliforniai sivatag meleg fényei között a barnás árnyalatú bokacsizmákat és a vadító, kígyómintás szandálokat. A kampányfotókat is körüllengő szabadság a friss tavaszi-nyári kollekció mottójából táplálkozik: „be proud, be yourself”, vagyis légy büszke és légy önmagad – nemcsak nagyon aktuális és fontos, de igazán felszabadító üzenet.

Persze az önazonosság mindenkinek mást jelent, ezt a márka is pontosan tudja. A sokoldalú kollekcióban épp ezért ugyanúgy megjelennek a street art inspirálta darabok és a finomabb, a telített nyomatok segítségével vízfestmények textúráját megidéző cipők és táskák is. De finom, hajszálvékony csíkok és izgalmas néprajzi motívumok is visszaköszönnek az egyedi darabokon. A táskák között feltűnnek a szezon slágerei, a vagány övtáskák, de a még mindig népszerű bucket bagek, és a nőies, kerek sziluettekkel játszó retikülök is.

14 fotó megtekintése

A sokoldalúság a kollekció színpalettáján is jól látható: a rendkívül stílusos, neutrális paletta a bézs különböző árnyalatait vonultatja fel a bájos krémszínektől az elegáns homokszínen át a merész korallig, így energikus töltettel párosítva az egyébként kifinomult, visszafogott sziluetteket. A szezon nagy kedvencének számító földszínek, meleg sárgák és az örök kedvenc gesztenyeszín szintén megtalálhatóak a tavaszi-nyári kreációkon.

5 fotó megtekintése

A tárgyalótól a parkig

A Kazar természetesen a férfiakról sem feledkezett meg. A friss kollekcióban ők is ugyanolyan széles skáláról válogathatnak, mint a nők, hiszen a jó minőségű, elegáns üzleti cipők mellett a mindennapos viseletre is alkalmas cipők és tornacipők is megtalálhatóak benne. A merészebbek különleges, dekoratív csíkokkal díszített mokaszinokkal és sportcipőkkel dobhatják fel ruhatárukat, de ugyanúgy ott vannak a szinte minden alkalomra bevethető, klasszikus fazonú fűzős félcipők is. A színkavalkád pedig a férfikollekcióban sem marad el: változatos árnyalatú kékek, az erdőt idéző zöldek és energiát sugárzó sárgák borítják színekbe a darabokat.

6 fotó megtekintése

 

Az új kollekció darabjai lehetőséget adnak a saját, testre szabott stílusunk újradefiniálására és az egyéniségünk kifejezésére. Hiszen bár a mindennapok akadályainak legyőzéséhez szükséges erőt és a kihívásokkal való szembenézéshez kellő akaratot belülről merítjük, egy alapdarabnak számító cipő vagy táska inspiráló társ lehet utunk során. 

Üzletek: Allee, Arena Plaza, Váci út 28. WestEnd, kazar.com

Promóció