Vagányság és kényelem a Kazar legújabb kollekciójában

2019. május 02. |

Vadító kígyóminta, modern formavilág és a jól megszokott kényelem keveredik a Kazar legújabb kollekciójában. A 2019-es tavaszi-nyári darabok között jól kombinálható örök kedvenceket és feltűnő statement-cipőket is találhatunk.

Igazi vadnyugati hangulatot idéznek a Kazar legújabb cipői, nem véletlenül fotózták a kaliforniai sivatag meleg fényei között a barnás árnyalatú bokacsizmákat és a vadító, kígyómintás szandálokat. A kampányfotókat is körüllengő szabadság a friss tavaszi-nyári kollekció mottójából táplálkozik: “be proud, be yourself”, vagyis légy büszke és légy önmagad – nemcsak nagyon aktuális és fontos, de igazán felszabadító üzenet.

Persze az önazonosság mindenkinek mást jelent, ezt a márka is pontosan tudja. A sokoldalú kollekcióban épp ezért ugyanúgy megjelennek a street art inspirálta darabok és a finomabb, a telített nyomatok segítségével vízfestmények textúráját megidéző cipők és táskák is. De finom, hajszálvékony csíkok és izgalmas néprajzi motívumok is visszaköszönnek az egyedi darabokon. A táskák között feltűnnek a szezon slágerei, a vagány övtáskák, de a még mindig népszerű bucket bagek, és a nőies, kerek sziluettekkel játszó retikülök is.

A sokoldalúság a kollekció színpalettáján is jól látható: a rendkívül stílusos, neutrális paletta a bézs különböző árnyalatait vonultatja fel a bájos krémszínektől az elegáns homokszínen át a merész korallig, így energikus töltettel párosítva az egyébként kifinomult, visszafogott sziluetteket. A szezon nagy kedvencének számító földszínek, meleg sárgák és az örök kedvenc gesztenyeszín szintén megtalálhatóak a tavaszi-nyári kreációkon.

A tárgyalótól a parkig

A Kazar természetesen a férfiakról sem feledkezett meg. A friss kollekcióban ők is ugyanolyan széles skáláról válogathatnak, mint a nők, hiszen a jó minőségű, elegáns üzleti cipők mellett a mindennapos viseletre is alkalmas cipők és tornacipők is megtalálhatóak benne. A merészebbek különleges, dekoratív csíkokkal díszített mokaszinokkal és sportcipőkkel dobhatják fel ruhatárukat, de ugyanúgy ott vannak a szinte minden alkalomra bevethető, klasszikus fazonú fűzős félcipők is. A színkavalkád pedig a férfikollekcióban sem marad el: változatos árnyalatú kékek, az erdőt idéző zöldek és energiát sugárzó sárgák borítják színekbe a darabokat.

 

Az új kollekció darabjai lehetőséget adnak a saját, testre szabott stílusunk újradefiniálására és az egyéniségünk kifejezésére. Hiszen bár a mindennapok akadályainak legyőzéséhez szükséges erőt és a kihívásokkal való szembenézéshez kellő akaratot belülről merítjük, egy alapdarabnak számító cipő vagy táska inspiráló társ lehet utunk során. 

Üzletek: Allee, Arena Plaza, Váci út 28. WestEnd, kazar.com

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera