Peller Anna és családja Pesten „nyaralt”

2019. június 26.
Ha azt gondolnánk, hogy nyaralni csak távoli és egzotikus helyen lehet, tévedünk! Amikor gyerekkel utazunk, amúgy is sok szempontot kell figyelembe venni, így azzal járunk a legjobban, ha a legkézenfekvőbb megoldásokat is számításba vesszük.

Peller Annával, férjével Mikikével és gyönyörű kislányukkal Annabellával a budapesti Aquaworld Resort Hotel és Élményfürdőben találkoztunk. Örömmel osztották meg velünk tapasztalataikat.

Mivel az elmúlt esztendőkben nem volt lehetőségünk hosszabb pihenésre ezért csupán 2-3 napos „nyaralásban” tudtunk gondolkozni, amihez az Aquaworld például kitűnő helyszín. Itt mindig nagyon jól érezzük magunkat, a szobák tágasak és világosak, az ágy megfelelően kényelmes. Az ételek változatosak, a személyzet kedves. Szerencsére az élményfürdőben nem volt tumultus, így minden csúszdát ki tudtunk próbálni és mindegyik medencében pancsoltunk egy nagyot. Az esti órákban elért egy nagy eső bennünket, és mi egy külső medencében élveztük a frissítő záport.”- mesélte el az RTL reggeli műsorának műsorvezetője. – Ha együtt megyünk wellness programra, akkor arra figyelünk, hogy a vizes attrakciók széles palettája álljon a rendelkezésünkre. A különböző medencék lekötik a kicsiket és a nagyokat is, így biztosan nem unatkozik a család. Az nagyon hasznos, ha külön játszóház is van, így az eltérő igényű gyermekek is találnak maguknak elfoglaltságot. A gyermekbarát szolgáltatások fontosak a pihenéshez elengedhetetlen a nagy tér, amit itt meg is leltünk.”

Nézd meg a képeket a galériában!

7 fotó megtekintése

Promóció