Praktikus nyaralós holmik, amiket semmiképpen ne hagyj otthon

2019. június 18.
Mik a legpraktikusabb nyaralós cuccok, amikkel a szülők és a gyerekek is jól járnak? Bloggerünk, PandArte ad néhány szuper tippet!

A hosszú útra az egyik legjobb barát a nyakpárna és a szemellenző, ezekből vannak felnőtteknek és gyerekeknek valók is… na meg például ez az unikornisos, ami mindkét korosztálynak bejöhet. Kisebb gyerekeknek már lehet venni fejpántot is, amit autóban a gyerekülésre kell rögzíteni, így amikor elalszanak nem dől előre a fejük és nem ébrednek fel rá! Repülős utakra bevált dolog a kis kozmetikai flakon szett, amibe otthon tehetünk a kedvenc arckrémünkből, testápolónkból, samponunkból…stb., így nem kell magunkkal vinnünk a fél fürdőszoba szekrény tartalmát!

A lenti képen láthattok még egy kis rókás hátizsákot , amibe én Ármin csereruháját, egy-két kisautót, nedves törlőt és üdítőt szoktam tenni, plusz az unikornis alatt egy környezetbarát cipzáros uzsitasit, ami belül élelmiszerbiztos anyagból készült, könnyen tisztítható, ha kifordítom, így akár gyümölcsöt is tehetek bele az útra, de keksz mindig van benne. Ami pedig tuti jön velünk, az a mesekönyv, amivel zongorázni lehet, mivel a kisfiam imádja a zenét.

fullsizerender_3_3.jpg

Unikornisos nyakpárna, dinnyés szemellenző, kis kozmetikai szett: PEPCO
Rókás hátizsák: SKIP HOP – Monkie Shop
Cipzáros Uzsitasi: Cibi.hu

fullsizerender_1_5.jpg

Strandtörülköző, kis póló, kis nadrág, cápás szalmakalap és strandpapucs: PEPCO
Sunkissed kalap: New Yorker
Hajós játék: Green Toys – Monkie.hu
Ételhordó kis táska: KIVIBAG

STRANDRA

 

A vízpartra, legyen az medencés vagy éppen homokos tengerpart, alap a naaaaagy strandtörülköző, alá egy kihajtható alátét, a strandpapucs, a napszúrás elleni szalma kalapok, a vagány kis ruhaszett és a vízi játékok. Nálunk most aktuális kedvenc ez a mentőhajó helikopterrel, ami egyébként 100% -osan újrahasznosított anyagból készült! Szeretjük, mert jól fent marad a vízen, ha kivesszük a helikoptert, azzal külön is lehet játszani, a hajó pedig sok kis autót tud szállítani. Könnyen tisztítható, így sarazni is tökéletes!

Ami még nekem nagyon bevált az a kis ételhordó zsákom, a pálmaleveles, ami szintén jól kivált minden környezetszennyező zacsit. A mérete praktikusan változtatható, ha kevesebb tartalom van benne csak lejjebb tekerem a hevederét, ha pedig kiürül, kicsire összehajtható, így nem foglal helyet a táskámban. Egyébként pedig tök jól meg lehet pakolni, fér bele rendesen, márpedig ha egész nap a strandon vagyunk, kell is a hely, mert nem igazán szeretjük a büfékben kapható kajákat.

Persze minden strandos dolognak bele kell férnie egy táskába, gondolom Ti sem szerettek 3-4 táskát cipelni egyszerre! Én azt hiszem megtaláltam a megfelelő méretű strandtáskát, amibe eddig mindent bele tudtam szuszakolni.

fullsizerender_2_2.jpg

Ananászos strandtörülköző, kihajtható törülköző alátét: PEPCO
Hygge strandtáska: MÖMAX

EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOK

Mióta anyuka vagyok, ez az egyik legfontosabb dolog, hogy legyen nálunk egy bevált alapfelszerelés, ha esetleg kisebb sérülések történnének, vagy megbetegednénk. Én ezeknek a dolgoknak is találtam egy állandó zsákot, amibe ezeket tartom: naptej, szúnyogriasztó és csípést kezelő gél, lázmérő, lázcsillapító, fájdalomcsillapító, tengervizes orrspray, géz, vatta, betadin, ragtapaszok és torokfájást, valamint köhögést csillapító nyalóka.

Remélem, adtam pár hasznos ötletet így a nyár elején a nagy nyaralásokra, érezzétek nagyon jól magatokat!

PandArte