Bőrápolás a magyar termálvíz erejével

2019. július 08. |

Az Omorovicza egy egyedülálló, semmihez sem fogható kozmetikai márka. Történetében egyaránt szerepet kap a természetes összetevők gyógyító hatása, a legmodernebb tudományos innováció és a gazdag szellemi örökség.

Az Omorovicza történet több mint 2000 évvel ezelőtt kezdődött. Ekkor fedezték fel a magyarországi termálvizek gyógyerejét és építették az első fürdőket a mai Budapest területén.

A magyar gyógyvizek titka abban rejlik, hogy a földkéreg itt vékonyabb, így a víz a felszínre vezető útja során több értékes ásványi anyagot tud magába gyűjteni. Ez az ásványi anyagokban gazdag termálvíz különleges regeneráló erővel hat a bőrre.

Az Omorovicza márka egy olyan hatóanyagot fejlesztett ki, mely a termálvizekben található gazdag ásványi összetevőket a bőr mélyebb rétegeibe juttatja, így regenerál, és öregedésgátló hatással bír.

Az Omorovicza által fejlesztett Healing Concentrate™ minden termékünkben megtalálható.

Mit ajánlanak a nyárra?

Sztár termékük, a Magyar Királynő Permet a női táskák elengedhetetlen kelléke különösen a nyári hónapokban. Egy leheletnyi permet a neroli és rózsa illatú Magyar Királynő Permetből felfrissíti az arcbőrt és a lelket. Egyszerre tisztít és hidratál, a permetet az első feljegyzett parfüm, a Magyar Királynő Víz inspirálta, melyet Erzsébet királynő számára alkottak a 14. században.

Idén nyára, a limitált permetek metál színekben pompáznak. Az igazán utazóbarát 50 ml-s kiszerelések elérhetőek ezüst, rózsaarany és acélszürke színben.

Díjnyertes újdonság

Idei újdonságuk a Napi C-vitamin Szérum. Ez a mindennapos használatra ajánlott C-vitamin Szérum táplálja és védi a bőrét. A C-vitamin antioxidánsokban gazdag, így védelmet nyújt a mindennapos környezeti hatásokkal szemben. Felfrissíti a fakó arcbőrt, serkenti a kollagén termelődést, így a bőr visszanyeri fiatalos ragyogását.

Ismerd meg ezt a különleges márkát!

Látogass el az üzletbe, és a “Termálvíz” jelszó bemondásával terapeutáik és tanácsadóik személyreszabott tanácsadásban részesítenek, és megajándékoznak egy, a kedvenc termékeinkből álló mintacsomaggal. Az ajánlat július 31-ig érvényes.

Omorovicza Boutique and Spa
1061 Budapest Andrássy út 2. +3613024604
Budapest-spa@omorovicza.com

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera