Bőrápolás a magyar termálvíz erejével

2019. július 08.
Az Omorovicza egy egyedülálló, semmihez sem fogható kozmetikai márka. Történetében egyaránt szerepet kap a természetes összetevők gyógyító hatása, a legmodernebb tudományos innováció és a gazdag szellemi örökség.

Az Omorovicza történet több mint 2000 évvel ezelőtt kezdődött. Ekkor fedezték fel a magyarországi termálvizek gyógyerejét és építették az első fürdőket a mai Budapest területén.

A magyar gyógyvizek titka abban rejlik, hogy a földkéreg itt vékonyabb, így a víz a felszínre vezető útja során több értékes ásványi anyagot tud magába gyűjteni. Ez az ásványi anyagokban gazdag termálvíz különleges regeneráló erővel hat a bőrre.

Az Omorovicza márka egy olyan hatóanyagot fejlesztett ki, mely a termálvizekben található gazdag ásványi összetevőket a bőr mélyebb rétegeibe juttatja, így regenerál, és öregedésgátló hatással bír.

Az Omorovicza által fejlesztett Healing Concentrate™ minden termékünkben megtalálható.

Mit ajánlanak a nyárra?

Sztár termékük, a Magyar Királynő Permet a női táskák elengedhetetlen kelléke különösen a nyári hónapokban. Egy leheletnyi permet a neroli és rózsa illatú Magyar Királynő Permetből felfrissíti az arcbőrt és a lelket. Egyszerre tisztít és hidratál, a permetet az első feljegyzett parfüm, a Magyar Királynő Víz inspirálta, melyet Erzsébet királynő számára alkottak a 14. században.

Idén nyára, a limitált permetek metál színekben pompáznak. Az igazán utazóbarát 50 ml-s kiszerelések elérhetőek ezüst, rózsaarany és acélszürke színben.

Díjnyertes újdonság

Idei újdonságuk a Napi C-vitamin Szérum. Ez a mindennapos használatra ajánlott C-vitamin Szérum táplálja és védi a bőrét. A C-vitamin antioxidánsokban gazdag, így védelmet nyújt a mindennapos környezeti hatásokkal szemben. Felfrissíti a fakó arcbőrt, serkenti a kollagén termelődést, így a bőr visszanyeri fiatalos ragyogását.

Ismerd meg ezt a különleges márkát!

Látogass el az üzletbe, és a “Termálvíz” jelszó bemondásával terapeutáik és tanácsadóik személyreszabott tanácsadásban részesítenek, és megajándékoznak egy, a kedvenc termékeinkből álló mintacsomaggal. Az ajánlat július 31-ig érvényes.

Omorovicza Boutique and Spa
1061 Budapest Andrássy út 2. +3613024604
Budapest-spa@omorovicza.com

Promóció