Tisztító, barackos vattakorongokkal jött ki a magyar luxusmárka

2019. április 23. |

A hónap egyik legpraktikusabb újdonságát az Omorovicza mutatta be. Barackos Micellás Tisztítójukkal egy megterhelő este után is gyorsan, egy simítással szabadulhatunk meg a sminkünktől.


Határozottan biztató, és izgalmas újdonság a magyar márka nemrég bemutatott vattakorongos arctisztítója. Nemcsak praktikusnak ígérkezik, de a leírás szerint kifejezetten hatásos is. „A micellás formulával átitatott korongok egyetlen simítással eltávolítják a mindennapi szennyeződéseket, a bőrön képződő faggyúréteget és a sminket, beleértve a vízálló termékeket” – áll az Omorovicza Barackos micellás tisztító leírásában.

Praktikus arctisztító termékként is elsőrangú, de a kétlépéses arctisztító rutinjuk tökéletesítésére vágyóknak is jó választás lehet. Hatékonyan tisztítja és felfrissíti a bőrt anélkül, hogy le kellene öblítenünk, miközben nyugtatja és regenerálja a legérzékenyebb bőrt is. Bónuszként pedig igazi tavaszias illatot hagy maga után, a micellás oldat ugyanis különleges barack és pacsuli illatú rózsavíz tartalommal bír. Egy termékben egyébként összesen 60 darab korong található, amelynek ára 14 500 Ft.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás karácsonyfa köröm

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás