Tisztító, barackos vattakorongokkal jött ki a magyar luxusmárka

2019. április 23.
A hónap egyik legpraktikusabb újdonságát az Omorovicza mutatta be. Barackos Micellás Tisztítójukkal egy megterhelő este után is gyorsan, egy simítással szabadulhatunk meg a sminkünktől.


Határozottan biztató, és izgalmas újdonság a magyar márka nemrég bemutatott vattakorongos arctisztítója. Nemcsak praktikusnak ígérkezik, de a leírás szerint kifejezetten hatásos is. „A micellás formulával átitatott korongok egyetlen simítással eltávolítják a mindennapi szennyeződéseket, a bőrön képződő faggyúréteget és a sminket, beleértve a vízálló termékeket” – áll az Omorovicza Barackos micellás tisztító leírásában.

Praktikus arctisztító termékként is elsőrangú, de a kétlépéses arctisztító rutinjuk tökéletesítésére vágyóknak is jó választás lehet. Hatékonyan tisztítja és felfrissíti a bőrt anélkül, hogy le kellene öblítenünk, miközben nyugtatja és regenerálja a legérzékenyebb bőrt is. Bónuszként pedig igazi tavaszias illatot hagy maga után, a micellás oldat ugyanis különleges barack és pacsuli illatú rózsavíz tartalommal bír. Egy termékben egyébként összesen 60 darab korong található, amelynek ára 14 500 Ft.