6 tipp, hogyan varázsold erkélyed a nyár kedvenc helyiségévé

2019. július 22.
Létezhet-e bármi kellemesebb, mint egy erkély, ahol minden reggel reggelizni szeretnél, délután könyvet olvasgatni, és este kettesben iszogatni? Van számodra néhány tippünk, hogyan varázsold erkélyed a nyár kedvenc helyiségévé.

1.   Válassz kényelmes bútort

Fa vagy műanyag? Asztal székekkel, vagy inkább kényelmes fotelek? Vess egy pillantást a FAVI.hu oldalára, ahol mindent megtalálsz. Könnyen kiszűrheted, amire szükséged van, színek, stílus, anyagok és ár szerint.

 

2.   Növények

Semmi sem varázsol erkélyedből olyan gyönyörű oázist, mint az élő növények. Mindegy, hogy inkább a fűszernövényeket részesíted-e előnyben ládában, vagy virágzó fuksziát szeretnél.

Válassz néhány virágcserepet vagy balkonládát a növényeid számára, de nekünk tetszik ez a pad is két nagy virágládával. A növényeket a korlátra, a talajra, a falra helyezheted, és a mennyezeten is rögzítheted.

3.   Világítás

Talán elég lesz egy gyertya is, de lehet, hogy erősebb fényt szeretnél? Ebben az esetben keress kültéri világítást! Gyakran találhatsz olyan terméket is, amelyik napelemes. És ne felejtsd: a világító füzérek még mindig tökéletesek.

4.   Padló

Az erkélyen régi a padló? Zavar, hogy a padlólap nap közben forró, és este pedig jéghideg? Próbálj valami újat keresni. A klasszikus kerámia padlólapok mellett fa és műanyag padló közül is választhatsz.

5.   Grill és edények

Az erkélyek nem alkalmasak faszenes grillezésre, ezért mi inkább az elektromos grillt ajánljuk, praktikusabb és olcsóbb is. Ami az edényeket illeti, válassz erkélyed stílusába illő vagy a nyári hangulatot kiemelő színeket.

6.   Napernyők

A fülledt nyári napokon biztosan el akarod kerülni a közvetlen napfényt. Keress napernyőt, napellenzőt vagy ponyvát.

Ha csak most kezded erkélyed tervezését, vagy csak szeretnéd megújítani, mentsd el a www.favi.hu weboldalt. Mindig találsz valami újat, ami szebbé teszi erkélyed.

Promóció