Egy lépéssel a kiszáradt láb előtt

2019. szeptember 02.
Nyáron szívesen viselünk nyitott, szellős szandált, sarut, papucsot, ám ilyenkor a talp, a sarok bőre gyakran kiszárad, és könnyen berepedezik. Gondos lábápolással nemcsak a bőr szépségét, hanem egészségét is lehet védeni.

A Flexitol Sarokápoló Balzsam intenzíven hidratálja és hatékonyan regenerálja a nagyon száraz, repedezett bőrt. Gyógyászati­lag igazolt hatása már egy napon belül érzékelhető. Rendkívül gaz­dag összetételű formula, amely 25 százalék ureatartalmával je­lentősen növeli a bőr természetes vízmegkötő képességét, és elő­segíti az ápoló összetevők felszí­vódását, mint amilyen a sheavaj, a panthenol vagy a lanolin.

Az urea gondoskodik a bőr ned­vességszintjének, rugalmasságá­nak megtartásáról, és mérsékeli a bőrön keresztül elvesztett víz mennyiségét. Emellett hozzájárul a bőr megújulási folyamatának felgyorsításához, segíti az elhalt hámsejtek leválását. Továbbá az urea támogatja a bőrápoló és tápláló anyagok behatolását a bőr mélyebb rétegeibe.

Orvostechnikai eszköz. Kizárólag gyógyszertárban kapható.

A Flexitol Sarokápoló Balzsa­mot cukorbetegek is használ­hatják. A cukorbetegség egyik jellemző tünete a bőrszárazság, amely a test egész felületén je­lentkezhet, de a sarkokon és a talpon válik igazán érezhetővé. A nem megfelelő bőrápolás pe­dig súlyos következményekkel járhat. A száraz tapintású, repe­dezett bőr sérülései csak lassan gyógyulnak be, miközben a nyílt sebek az elfertőződés veszélye miatt komoly kockázatot jelen­tenek a cukorbetegek számára. A lábápolásra esetükben különös figyelmet kell fordítani.

Jóváhagyási kód: 19STADAFLEXITOL3AP5/2019.08.07

Promóció