Egy lépéssel a kiszáradt láb előtt

2019. szeptember 02. |

Nyáron szívesen viselünk nyitott, szellős szandált, sarut, papucsot, ám ilyenkor a talp, a sarok bőre gyakran kiszárad, és könnyen berepedezik. Gondos lábápolással nemcsak a bőr szépségét, hanem egészségét is lehet védeni.

A Flexitol Sarokápoló Balzsam intenzíven hidratálja és hatékonyan regenerálja a nagyon száraz, repedezett bőrt. Gyógyászati­lag igazolt hatása már egy napon belül érzékelhető. Rendkívül gaz­dag összetételű formula, amely 25 százalék ureatartalmával je­lentősen növeli a bőr természetes vízmegkötő képességét, és elő­segíti az ápoló összetevők felszí­vódását, mint amilyen a sheavaj, a panthenol vagy a lanolin.

Az urea gondoskodik a bőr ned­vességszintjének, rugalmasságá­nak megtartásáról, és mérsékeli a bőrön keresztül elvesztett víz mennyiségét. Emellett hozzájárul a bőr megújulási folyamatának felgyorsításához, segíti az elhalt hámsejtek leválását. Továbbá az urea támogatja a bőrápoló és tápláló anyagok behatolását a bőr mélyebb rétegeibe.

Orvostechnikai eszköz. Kizárólag gyógyszertárban kapható.

A Flexitol Sarokápoló Balzsa­mot cukorbetegek is használ­hatják. A cukorbetegség egyik jellemző tünete a bőrszárazság, amely a test egész felületén je­lentkezhet, de a sarkokon és a talpon válik igazán érezhetővé. A nem megfelelő bőrápolás pe­dig súlyos következményekkel járhat. A száraz tapintású, repe­dezett bőr sérülései csak lassan gyógyulnak be, miközben a nyílt sebek az elfertőződés veszélye miatt komoly kockázatot jelen­tenek a cukorbetegek számára. A lábápolásra esetükben különös figyelmet kell fordítani.

Jóváhagyási kód: 19STADAFLEXITOL3AP5/2019.08.07

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera