Isten hozott Toszkánába!

2019. szeptember 23. |

A Reserved Re.Design kollekciójában a reneszánsz és a barokk hangulata tökéletes harmóniába kerül a természet bájos egyszerűségével: Paloták pazarló fényűzése, csendes falvak, művészeti alkotások és egymástól eltérő textilek és ékkövek varázslatos kombinációját láthatjuk. A kollekció alkotói egy több évszázadon átívelő utazásra invitálnak bennünket Olaszország ezen részének kultúrájába és művészetébe.

A kampányképeket Bartek Wieczorek készítette, fotósorozatában visszaköszön az olasz hétköznapok miliője: az élet apró örömei, mint például egy finom kávé elszürcsölése egy hangulatos olasz város főterén, egy esti séta vagy látogatás a moziba – színesítik és egyedi hangulatot adnak a képeknek, csak úgy, mint ahogy teszik ezt a mindennapjainkkal.

A legújabb Reserved kollekciót, melynek arca Lili Sumner szupermodell – ismerhetjük őt a Saint Laurent, a Kenzo és a Celine kampányaiból – a melankólia, a régi idők pajkossága és a dolce vita, az olaszok híresen művészi életvitele iránti vágy találkozására épül. A tervezők a régmúlt burzsoázia báját megragadva a kor bonyolult kreációit elevenítik fel a padlás mélyéről: vintage stílusú ékköveket és rég feledésbe merült kincseket idéző megoldásokkal találkozunk a gazdagon díszített, hosszú, csillogó ruhákon. A kollekció kiemelkedő elemei a puffos, hangsúlyos ujj részek az ingeken, pulóvereken vagy ruhákon, az elegáns részletek a nyak körül, és a retró stílusú kiegészítők. A bő fazonok uralkodnak a kollekció darabjai közt, melyekben az egymástól eltérő anyagok kombinációját figyelhetjük meg- a könnyed szatén vagy a selyem anyagokat jacquarddal vagy gyapjúval egészítik ki. A színeket Caravaggio munkái inspirálták, így a meghatározó árnyalatok a rubinvörös, az arany, a smaragdzöld és a fekete.

Nézd meg a teljes kollekciót!

A kollekció romantikus és költői része a divattervezés mai, modern és fenntartható irányelveivel is találkozik – erre példa a báránybőrt imitáló műszőrméből készült teddy kabát – a tervezők az állatok jogait tiszteletben tartó szőrmementes trendre reagálnak a kollekció ezen kulcs darabjával.

A Re.Design alkotói a férfiaknak is csodás darabokat álmodtak meg az idei szezonra, melyet ha egy hasonlattal szeretnénk leírni, akkor a kortárs utazó tökéletes gardróbjaként tehetnénk meg. Olyan férfiaknak terveztek, akik függetlenül attól, hogy épp világ városokat fedeznek fel, vagy pont azokból menekülnek el a vad, érintetlen természetbe, készen állnak az új hódításokra és az ismeretlen területek felfedezésére. Érzékenyek és nyitottak az emberek irányában, ugyanakkor a magányt is igénylik bizonyos időközönként.

Nézd meg a teljes kollekciót!

Az univerzális, szabadság inspirálta megoldások és a sportruházat jelleg az, ami megragadja tekintetünket. Ebben a funkcionális kollekcióban – amely élén a Calvin Klein és Givenchy kifutókról ismerős Kalib Besher látható – a klasszikus művészetre is találhatunk utalásokat… a szabászat művészetére.

A Re.Design kollekció elérhető Magyarországon a Váci utcai üzletben, illetve online a www.reserved.com oldalon.

Fotós: Bartek Wieczorek
Fotós asszisztens: Wojtek Affek
Művészeti vezető: Bart Pogoda
Stylist: Ewelina Gralak
Stylist asszisztense: Przemek Falarz
Smink: mr Wilson
Haj: Michał Bielecki
Produkció: Łukasz Lewandowski/ Masik Production
Női modell: Lili Sumner
Férfi modell: Kalib Besher

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera