A természet a legértékesebb ajándék

2019. november 18.
Két színpompás, kifejezetten a természet szeretetét és kincseit ünneplő karácsonyi kollekcióval teszi még színesebbé, illatosabbá és izgalmasabbá az Yves Rocher az adventi időszakot 2019-ben.

Úgy tűnik világszinten egyre nagyobb figyelem irányul a bolygónk, a természeti értékeinek, és annak szépségeinek megvédésére, szeretetére az utóbbi években. Az Yves Rochernek a természettel való „barátsága” jóval messzebbre nyúlik, hiszen a márka köztudottan a természet kincseivel való szépülés egyik kiemelkedő képviselője.

A szeretet és a természet ünnepe

Testápoló és kényeztető termékein, illetve jótékony összetevőin keresztül eddig is szoros szálak fűzték a természethez, de az idei karácsony, és az ünnepi időszak teljes egészében erről szól majd. A természet ugyanis – az Yves Rocher hitvallása szerint – a legértékesebb, sokszínű ajándék, és tényleg… Télen egy csillogó hótakaróval borított, varázslatos helyé válik, ezernyi apró egyéb gyönyörűséget tartogatva, legyen szó friss fenyőillatról, az esti fények által beragyogott hópihékről, vagy éppen az ezernyi formát öltő, csodaszép jégcsapokról.

Két limitált kollekcióba ágyazott természet

Ezt a hangulatot megfogva, valamint a téli természet szépségét kidomborítva alkotta meg idén az Yves Rocher két új, izgalmas adventi kollekcióját. A stílusosan a Fenyves lelke, és az Első hópelyhek neveket viselő karácsonyi termékcsaládokkal a francia szépségmárka a természet előtt tiszteleg. Imádnivaló külsejükkel, ünnepi csomagolásukkal megidézve a tél legikonikusabb pillanatait, és természetesen ápoló termékekbe rejtve a legzamatosabb, szerethető illatait is.

Fenyves lelke kollekció

A kilenctagú, fenyőzöld színben pompázó sorozat csupa természetes és frissítő termékből áll: elbűvölő cédrusos, narancsos illattal idézve meg a karácsonyt. A kollekció éke az illatosított, újrahasznosítható, ünnepi csomagolásban ragyogó tusfürdő olaj, amely 91%-ban természetes eredetű összetevőkből készül.

Ajándéktippjeink a sorozatból:
Tusfürdő olaj – Fenyves lelke 200ml – 1590 Ft
Kézápoló krém – Fenyves lelke 75ml – 1090 Ft
Karácsonyi szett Fenyves lelke – 2990 Ft

Első hópelyhek kollekció

A melengető piros kollekció kifejezetten az ínyencek kedvence lehet, a mandula illatával egy napsütéses, hófödte helyre repít bennünket. Szintén kilenc termék alkotja a családot, amelyből relaxációs téren a fürdőbomba tartogatja a legtöbb élményt számunkra. Jöhet egy forró vízzel teli kádban és a mennyei mandula páratlan aromájában való elmerülés!

Ajándéktippjeink a sorozatból:
Hab- és tusfürdő – Első hópelyhek 400ml – 1590 Ft
Karácsonyi szett Első hópelyhek– 2990 Ft
Testápoló – Első hópelyhek 200ml – 1390 Ft

Elérhető november 14-től az Yves Rocher márkaboltokban és a webshopon!