Pink pirosítótrendek a kifutókról

2019. szeptember 30.
A cseresznyefavirág és a rózsa finom, halvány árnyalatai kerülnek az orcákra. A pirosítók elmosódott kontúrral, egészen a szemekhez közel jelennek meg a kifutói trendekben.

A kifutó trendek között szinte bérelt helye van a pirosítóknak. Szinte ezerféle textúrával, színárnyalattal, és felvitellel kísérletezhetünk az idei őszi-téli szezonban is.

A Chanelnél idén nagyot futott a nagy területen felvitt, finoman elsatírozott halvány pink pirosító. Friss, dércsípte hatást kelt, mintha csak a Normafán tett hosszabb séta eredménye lenne. Érdemes lágy rózsaszín ajakrúzzsal párosítani, precíz eldolgozáshoz pedig egy nagyobb pirosító ecsetet beszerezni.

Az Aigner bemutatóján már mélyebb volt a merítés, az árnyalatok és erősség terén. Az arc almáinak közepétől, egészen a halántékig futott fel az arcpír a modellek sminkjében, szépen összesatírozva a szemhéjfestéssel. Ezt a hangsúlyos pirosítást leginkább esti rendezvényekhez ajánljuk.

Az Annakiki make-up dizájnerének pirosítós technikáját még maga Botticelli is megirigyelné. Üde, leheletfinom, szemet gyönyörködtető része akár egy nappali, akár egy alkalmi sminknek.

Pár terméktipp pink pírhez:

Paletta, L’Oréal, 5399 Ft
Prémium ecset, Artdeco, 5290 Ft
Arcpirosító stift, AVON, 3229 Ft
Rózsás pirosító, Clarins, 5 900 Ft
Rúzs és arcpirosító, Yves Saint Laurent, 13 200 Ft
Pirosítótrió, Guerlain, 19 100 Ft

Fotó: iaxtree.com