A Magenta új, őszi-téli kollekciója az eleganciára emlékeztet minden nőt

2019. november 22.
A Magenta beleszőtte a kollekcióba a szeptemberi napsütés világos selymét, a hűvös november szürkéit és a bekuckózós december meleg, kötött pulóveréit, egy pillanatra sem elfelejtve, hogy egy igazi nő minden helyzetben és időben hódító.

A vállról sejtelmesen szabadon hagyó ruhák, az izgalmas részleteket megmutató rafinált szabásvonal, mind a Nőről mesélnek. Ez a kollekció a 21. századi Grace Kelly-k hétköznapi, munkába is viselhető ruhái. Vonalvezetésük visszanyúlik az ‘50-es évek klasszikusan homokóra alkatú díváihoz, a hangsúlyozottan karcsú derék, lágy csípő és finom mellvonal kiemelésével. Anyaghasználatában és színeiben a legújabb trendet követi, vegyesen használja a bőrt es a hurkolt anyagokat.

Nem okoz gondot a viselésük, kényelmesek, nem gyűrődnek, elegánsak.

A kollekció téli darabjaiban a reneszánszát élő állatminták nagy szerepet kaptak, ezeket akár egy céges vacsorához, akár randevúra, hódítani is hordhatjuk.

A bőr használata mellett, a lágyságot a kollekcióba a tüll hozza, az áttetsző anyagot rafináltan használja a Magenta. Egy hétköznap is hordott nadrágot bármikor alkalmivá tudd tenni a téli kollekció játékosan szexi tüll blúzaival. A Magenta úgy alkotta meg az alkalmi ruháit is, hogy azok nemcsak a kollekció méltó csúcspontjai, hanem a viselője a szilveszteri bulinak is a sztárja lesz.

Az őszi -téli kollekció a nőről és a stílusról szól a Magentánál, arról a két dologról, ami biztosan örök.

Promóció