A Magenta új, őszi-téli kollekciója az eleganciára emlékeztet minden nőt

2019. november 22. |

A Magenta beleszőtte a kollekcióba a szeptemberi napsütés világos selymét, a hűvös november szürkéit és a bekuckózós december meleg, kötött pulóveréit, egy pillanatra sem elfelejtve, hogy egy igazi nő minden helyzetben és időben hódító.

A vállról sejtelmesen szabadon hagyó ruhák, az izgalmas részleteket megmutató rafinált szabásvonal, mind a Nőről mesélnek. Ez a kollekció a 21. századi Grace Kelly-k hétköznapi, munkába is viselhető ruhái. Vonalvezetésük visszanyúlik az ‘50-es évek klasszikusan homokóra alkatú díváihoz, a hangsúlyozottan karcsú derék, lágy csípő és finom mellvonal kiemelésével. Anyaghasználatában és színeiben a legújabb trendet követi, vegyesen használja a bőrt es a hurkolt anyagokat.

Nem okoz gondot a viselésük, kényelmesek, nem gyűrődnek, elegánsak.

A kollekció téli darabjaiban a reneszánszát élő állatminták nagy szerepet kaptak, ezeket akár egy céges vacsorához, akár randevúra, hódítani is hordhatjuk.

A bőr használata mellett, a lágyságot a kollekcióba a tüll hozza, az áttetsző anyagot rafináltan használja a Magenta. Egy hétköznap is hordott nadrágot bármikor alkalmivá tudd tenni a téli kollekció játékosan szexi tüll blúzaival. A Magenta úgy alkotta meg az alkalmi ruháit is, hogy azok nemcsak a kollekció méltó csúcspontjai, hanem a viselője a szilveszteri bulinak is a sztárja lesz.

Az őszi -téli kollekció a nőről és a stílusról szól a Magentánál, arról a két dologról, ami biztosan örök.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera