Három izzó fukszia rúzs a kifutókról

2019. augusztus 22.
A fukszia a lendületes, izzó és dinamikus rúzsszínekre vadászók egyik örök kedvence.

Az egyszerre elegáns, és impulzív szín az idei tavaszi-nyári szezonban is nagyot tarolt, a tervezők egyik kedvenc választása volt, ezekből mutatjuk három kedvencünket.

Hussein Chalayan
Matt neon rúzs a köbön, ezzel aztán nem lehet elbújni a figyelő tekintetek elől. Perzselő, és vibráló árnyalata ez a fukszia, más néven magenta színnek. Ne tévesszen meg minket a modell klasszikus, elegáns ruhája, ez az árnyalat nemcsak Hussein Chalayan kaliberű outfitekkel mutat jól, hanem akár fesztiválon, vagy egy nyáresti romantikus vacsorán is. Egy biztos, jobban érvényesül letisztult színekkel. A precíz kontúrok érdekében érdemes ecsettel felvinnünk!

Sally LaPointe
A három kedvencünk közül ez az, ami leginkább az ősz felé kacsint már. Mélyebb, gazdagabb árnyalatban idézi meg a fuksziát, egy kis szilvakék és málna utóérzettel. Sokoldalú választás az ajakra, amit akár a munkahelyünkre, de esti alkalmakhoz is simán bevethetünk. Itt az ajakvonal nem jelöl pontos határt, könnyedén, és puhán vigyük fel a rúzst, vagy szájfényt, akár ujjbeggyel is.


Andrew GN
A tervező idén kimaxolta a fuksziában rejlő ragyogás faktort. Gyönyörű, finom, szinte „krémes” árnyalata ez a magentának, azaz fuksziának, tökéletesen betartott ajakív követéssel, amit a csillogós textúra még érzékibbé tesz.

Fotó: Imaxtree.com