Varázslatos strandról álmodunk? Jövőre nyit az Aquaticum Strand Debrecenben

2019. november 25.
Semmihez sem fogható strandélményben lehet részünk 2020 nyarától Debrecenben. Fantasztikus medencék és különleges attrakciók, egy többgenerációs vizes élménypark.

Izgalmas és modern megoldásokkal tarkítva, mégis természetközeli élményben lesz részünk 2020 nyarától, hiszen az Aquaticum Strand egyértelműen Debrecenhez és a Nagyerdőhöz kapcsolódva közvetíti a vizes parkerdei élményeket. A hullámzó vízfelületek, a vízesések, növényfalak és a vízfátyolok fogják össze és teszik folyton változó, csillogó, az erdő fáit visszatükröződő élményközponttá a strandot, ahol 5700 négyzetméteres vízfelület és 15 medence vár majd minket.

A fejlesztést követően a strandfürdő vízfelülete meghaladja majd az 5700 m²-t, amely szenzációs, két és félszeres növekedés a „régi strandfürdőhöz” képest, 6 helyett már 15 különböző funkciójú medencével.

A strandon a modernitás mellett fontos hangsúlyt kap a természetközeliség. Nemcsak a 12 méter magas élő zöldfal és vízfüggöny varázsol majd el minket, de a folyóra emlékeztető lassú sodrómedence is. Ugyanígy a 12 méter magas napozóterasz is különleges látványt garantál, hiszen gyönyörű panoráma nyílik a teraszról a Nagyerdőre. A teraszon található két vízibár relaxációs medencéjével, melyek egyike egyedülálló, átlátszó medencefenékkel rendelkezik.

A kicsiknek is

A gyerekek sem fognak unatkozni. 1900 m²-en a pancsoló-, hullám- és kalandmedence mellett spraypark és két családi csúszda is található egyedi designnal, a szabadtéri színpadon pedig izgalmas programokkal várják majd az apróságokat.

A strandkomplexum azonban a relaxálásra és gyógyvízre vágyókat is teljes mértékben kiszolgálja, de az aktív életvitel kedvelői is találnak maguknak elfoglaltságot: strandröplabda, street ball, felnőtt kalandmedence négy csúszdával, ugrómedence, mászófal és kötélhimba gondoskodik a szórakozásunkról.

Az Aquaticum Strand Debrecen az egész család számára izgalmas és sokszínű élményt garantál, csak győzzük kivárni.

Promóció