Egy óra, ami egyszerre divatos és nagyon okos

2019. december 17.
A Garmin vívomove® család tagjainál a letisztult eleganciát az analóg számlap adja. Már a vásárláskor megtalálhatod a hozzád illő modellt, de a különféle - egy mozdulattal cserélhető - szíjakkal mindig tökéletes összhangban lehetsz öltözékeddel. A vívomove® elegáns analóg óraként vonzza a tekintetet, a háttérben viszont okosóraként dolgozik.

A munkahelyi tárgyalásoktól az edzésig a vívomove® Luxe mindig biztosítja, hogy kapcsolódva maradhass, még akkor is, ha a telefonod a zsebedben van.A vívomove® szinkronja folyamatos és automatikus, így nem csak az okos értesítések, hanem a hívások és üzenetek is mindig megérkeznek rá akár magyar nyelven. Az óra rejtett digitális kijelzője csak akkor támad fel, ha mondanivalója van számodra, üzenet érkezett, vagy aktuális adatot kell megjeleníteni. A kezelés az érzékeny érintő-képernyőnek köszönhetően igazán könnyed és egyértelmű. Ha telefonodról zenét hallgatsz, a vívomove®-ról a zenelejátszót is vezérelheted. Egy csuklómozdulattal fizethetsz a Garmin Pay érintés nélküli fizetési szolgáltatással.
Az óra természetesen vízálló, ezért a strandon sem kell nélkülöznöd a megszokott szolgáltatásokat. Okos óraként akár 5 napig is használhatod egyetlen töltéssel, egyszerű óra-funkcióban pedig a két hét is elérhető.

Követi lépésszámodat, a napi aktivitást, 0-24-ben feljegyzi pulzusodat, és alvásod fázisait is figyeli.

Kecses, rozsdamentes acél tokozása és domború zafír kristály lencséje sikkes, de ellenálló órát takarnak. Minden alkalomra találsz megfelelőt, legyen az milánói fém szíjjal vagy olasz bőrrel.

www.garmin.hu