Nyári óratrend-körkép

2019. július 10.
Van, aki a vastagabb szíjjasat, van, aki a vékonyabbat és van, aki a fémet, van, aki a bőrt preferálja. Bárhogy legyen is, egy biztos: mindannyian imádjuk a karórákat. Ha pedig nyár, akkor itt az ideje beszerezni egy-két színes, vidám darabot. 

Az ember általában arra törekszik, hogy egy olyan darabbal bővítse kiegészítőinek tárát, amely jól kombinálható a ruhatára minden darabjához. Ha ezen már túl vagyunk, akkor jöhetnek a csinos, de már különlegesebb darabok, hiszen akár színes, mintás, feltűnőbb órák is díszíthetik a csuklónkat.

Gondoljunk csak bele, nyáron mennyivel nehezebb olyan kiegészítőt találni, amelyet kellemes elviselni magunkon. Mikor a hőség szorongatja minden porcikánkat, akkor leginkább ledobálnánk magunkról a viselt darabokat. Ezért válasszunk nyárra olyan órákat, amelyet egyrészt könnyedén veszünk fel és le – ahogy a helyzet megkívánja. 

Ráadásul az óra öltöztet. Remekül fel tudja dobni fel a semlegesebb színű összeállításainkat, de azoknak az embereknek is ajánljuk őket, akik többnyire a sötét színeket részesítik előnyben még a nyári melegben is, hiszen legkönnyebben kis lépésenként, apróbb kiegészítők formájában kerülhetünk közelebb az vidám árnyalatok világához. Természetesen nem kell rögtön a legcifrább verzióhoz nyúlni, elég ha a jól bevált sötét szíj vagy a klasszikus óralap valamelyikét lecseréljük. Nem kell rögtön magentát választani, barátkozzunk a színes darabokkal a rózsaarannyal vagy egy-egy színes pötty vagy csík formájában.


Magenta karóra Skagen/Watch My Watch 32 900 Ft

 

Csíkos karóra Fossil/Watch My Watch 33 900 Ft

Szivárványos karóra Michael Kors/Watch My Watch 60 900 Ft

 

Trópus ihletésű karóra Komono $56.00

Akvarell mintájú karóra Komono $74.95


Kapcsolódó