Megjelent az Anya magazin legújabb száma

2020. március 28.
Egy ideje kihagyod a barátnős délutánokat, és lassan az anyafórumok is kiborítanak, így nem is jöhetne jobbkor az Anya magazin, ami ebben a helyzetben is melletted áll.

Az Anya magazin címlapsztárja, Mádai Vivien inspiráló interjúja gondoskodik arról, hogy erőt meríts a szülés utáni első hetekhez, és úgy érezd magad tökéletes anyának, ahogy vagy! A műsorvezető elmeséli, hogy tud több fronton helytállni egyszerre, és milyen szellemben neveli Zénót.

Ha te is Tinder-mami vagy, akkor találsz egy neked készült kötelező olvasmányt a lapban, amiből megtudhatod, mikor rukkolj elő a kiszemeltednek arról, hogy csomagban érkeztek a gyerekeddel. Persze akkor is lesz mit olvasgatnod, ha évek óta élsz párkapcsolatban. A magazinban található teszttel például kiderítheted, hogy eleget foglalkozol-e a pároddal!

Nyugi, a nevelés kérdésében sem hagynak magadra! Megtudhatod, mit tehetsz akkor, ha olyan tulajdonság köszön vissza a gyerekedben, amit saját magadban sem szeretsz. De arra is választ kapsz, hogy aggódnod kell-e, ha a kisfiad inkább kislánynak öltözik.

Beautyfronton sem feledkeztnek meg rólad: 10 szuper tippet adnak a hajnövesztéshez, ha szülés után levágattad a tincseid, de most újra hosszú frizurára vágysz. Ha pedig nemcsak magadat, de a gyerekszobát is felturbóznád kicsit, akkor a magazinban Insta-anyukák menő dekortippjeiből is inspirálódhatsz.

Nemcsak énidős programokat ajánlanak a készítők, hanem konkrétan adnak is a kezedbe: ugyanis két bestsellerírónő, Fejős Éva és Borsa Brown csak neked írt egy-egy izgalmas novellát. Ha pedig maxra fejlesztenéd a mesemondás képességét, varázslatos trükköket olvashatsz magyar meseíróktól, amiért a kicsid is hálás lesz!

Keresd az Anya magazint az Auchan és Tesco hipermarketekben és a Relay és Inmedio újságárusoknál Mádai Viviennel a címlapon, és ne feledd, úgy vagy tökéletes anya, ahogy vagy!