DeeZee: divatos léptekkel a nyárba

2020. április 29.
Olyan cipőket és kiegészítőket keresel, amelyekben magabiztosan ragyoghatod be a teret? Vess hát egy pillantást a DeeZee legújabb kollekciójára. Balerinacipők energikus színekben, szexi leopárdminta, kígyóbőr által inspirált táskák, elegáns bokacipők és westerncsizmák egyedi megjelenésre tervezve. Ez a DeeZee új kollekciója, amit már online is elérhetsz a CCC webhopjában.


Az új kollekciónk modelljei segítségével inspirációt nyerhetsz szettjeid összeállításához. Ha téged is hajt a kíváncsiság a trendi összeállítások megismeréséhez, tarts hát velünk!

SZEXI LÁBNYOMOK

A DeeZee modern és fiatalos lendületét bárki magáénak érezheti, aki nyitott a legújabb trendek, élénk színek és vagány formák összhatására. Ezekben a cipőkben és kiegészítőkben filmsztárnak érezheted magad, ugyanis a DeeZee kollekciója ultramodern darabokat tartalmaz!

A kollekciót a magas talpak rajongói is imádni fogják! Találkozhatsz például a kígyó- és krokodilbőr ihletésű mintákkal, velúr westerncsizmákkal a hűvösebb napokra, továbbá izgalmas díszítésű trendi szandálokkal.

Persze nem csak magas talpakon lehetsz überszexi. Jó hír a lapos talpak és a sneakerek szerelmeseinek, hogy idén rendkívüli modellek közül válogathatnak. A finom pasztellárnyalatokkal rendelkező cipőkben egyaránt elvarázsolhatsz mindenkit egy nude hangulatú szettben. A divatos cipők segítségével kifejezheted karakteres stílusjegyeidet abban a formában, ami hozzád a legközelebb áll.

A legforróbb időkre is van ötletünk! Ezekre a napokra az espadrilles cipőket ajánljuk, hiszen vékony anyaguknak köszönhetően áteresztik a levegőt, kényelmesek, és emellett nagyon csinosak is.

Extrém pinkhez vagy mentához van ma kedved? Könnyedén kifejezheted hangulatodat az extrém fémelemekkel dekorált darabokon át a pasztellárnyalatú modellekig. A DeeZee szandálokat szinte minden színben megtalálod. Segítségükkel lerövidítheted a szettek összeállításába fektetett időt, hiszen bármilyen színhez gyorsan találsz egy hozzáillő cipellőt a kollekcióban.

DeeZee táskák – A CIPŐDHÖZ IGAZÍTVA

A gondosan összeállított szettek, bizony hiányosan hatnak táska nélkül! Feltűnő színekkel vagy állatmintával dobnád fel a megjelenésed? A DeeZee kollekciójának egyik erőssége a színes táskaválasztéka, amelyben rengeteg stílust megtalálhatsz akár ötvözve is egymással. Akár a tökéletes kis feketét keresed, vagy arany mintákra vágysz, a kollekcióban izgalmas darabokra lelsz. Elegáns eseményekre és hétköznapokra egyaránt megtalálod a tökéleteset.

Válassz DeeZee-t a modern megjelenéshez!

Bővebben: www.ccc.eu/hu

Promóció