Design kiegészítők otthonunkban – a Solinfo webshopja és a design Varró Zoltán szemével

2020. május 18.
A design világában kalandozók számára a Solinfo neve már bizonyosan ismerősen cseng. Az elmúlt években Magyarország vezető designközpontjává nőtte ki magát: közel 400 high-end márka termékeit kínálja a vásárlók, lakberendezők, belsőépítészek számára. A Solinfo által forgalmazott brandek olyan világítástechnikai berendezéseket, bútorokat és egyéb lakáskiegészítőket gyártanak, amelyek megjelenése és minősége valóban időtálló.

Solinfo Shop – high-end design kiegészítők online

Ma már a lakásunkból sem kell kimozdulnunk, hogy a Solinfo kínálatát megtekintsük, ugyanis 2020 februárjában a Solinfo által forgalmazott nagynevű nemzetközi márkák válogatott termékei online is elérhetővé váltak. A Solinfo Shop oldalán a Tom Dixon, a Native Union, a Design Letters, a Menu, a Muuto, a Vitra és még számos más kiváló brand minőségi lakáskiegészítői között válogathatunk. A design mindenki számára könnyen elérhetővé vált.

„A design számomra az egyik legfontosabb dolog a világon. Napjaink minden percében, az élet minden területén tárgyak vesznek minket körbe, amelyek meghatározó szereppel bírnak. Ezért nem mindegy, hogy milyen a kanál, amivel reggel megkavarjuk a kávénkat, a tűzőgép az íróasztalunkon, az autónk, a ruháink, az otthoni bútoraink – válaszolja Varró Zoltán nemzetközileg elismert tervező arra a kérdésre, hogy mit jelent számára a design. – Az én elvem szerint egy tárgy azon túl, hogy praktikus, a szépségével is hatással van ránk. Egyéniségemből adódóan szeretem az extravagáns dolgokat, és hiszek abban, hogy a tárgyak, amelyek körülvesznek bennünket, meghatározzák otthonunk, munkahelyünk hangulatát.”

A Solinfo webshopjának kínálatában könnyen megtalálhatja mindenki a saját személyiségéhez és otthonához illő darabot.

„Sok kedvencem van a Solinfo Shop kínálatában, de a Tom Dixon Cube Desk szettet különösen szeretem: az íróasztalom meghatározó darabjai, minden nap gyönyörködöm bennük” – mondja Varró Zoltán.

Egy különleges designtárgy valóban képes átalakítani egy teret, egy hangulatot, a mindennapjainkat. A Solinfo Shop oldalán folyamatosan szerepelnek naprakész válogatások; az ezekben felsorakoztatott termékek között könnyen találhatunk ajándékot szeretteink számára. Egy különleges designdarab valóban felejthetetlen ajándék lehet Varró Zoltán szerint is: „A munkámból adódóan szinte elvárás, hogy a tárgy, amit ajándékba adok, igazán dizájnos darab legyen, de mindig odafigyelek, hogy az személyre és »helyre« szabott legyen. Jó érzéssel tölt el, ha a családtagjaimon, barátaimon azt látom, hogy az általam választott ajándékok fontos szerepet töltenek be a mindennapjaikban.”

Érdemes ellátogatni a Solinfo Shop oldalára, ahol pár kattintással érhetjük el és vehetjük meg a legnagyobb designmárkák minőségi lakáskiegészítőit – mert nem mindegy, hogy mivel vesszük körbe magunkat a hétköznapokban.

Solinfo Shop: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 3. shop.solinfo.hu

 

Promóció