Itt a nyár, a levegőn száradó ruhák illatának ideje!

2020. június 29.
A nyár oly sok örömet okoz: vízparti kirándulások, fagyizás a parkban, szabadtéri vacsorák, a frissen nyírt fű illata, madárcsicsergés és virágok mindenhol… Mindezek mellett az egyik legjobb és legemlékezetesebb dolog a nyárban a szabadban száradó frissen mosott ruhák illata!

Ilyenkor, amennyiben az időjárás is kegyes, akinek csak lehetősége van rá, a szabad levegőn teregeti ki a frissen mosott ruhákat. Lehet ez a kertben, de még egy belvárosi ház gangján is gyakran látni a széllel játszó, illatos textíliát, hiszen nincs is jobb, mint a napon és langyos fuvallaton megszáradt, frissen mosott, tiszta ruha illata. Sokan még a tavaly nyáron tisztán szekrénybe tett ruhákat is kimossák az idei első használat előtt, hogy frissen bújhassanak bele.

Nézzük, mivel érhetjük el, hogy ruháink még hosszabban és intenzívebben illatozzanak! A trükk egyszerű: válasszunk kedvenc öblítőnkhöz harmonizáló illatú mosószert! Fontos, hogy mit mivel párosítunk össze, hiszen a különböző típusú illatok könnyen kiolthatják egymás hatását, ám ha összeillenek egymással, sokkal intenzívebbé válhatnak, ezáltal pedig mi is érezhetjük a kiegyensúlyozott, magával ragadó illat hatását.

A mosószer és a textilöblítő kombinálása – „A tökéletes páros

A Lenor mosókapszula- és textilöblítő-kollekciók tökéletes párosokat alkotnak, együttes használatuknak köszönhetően a tiszta ruha hosszabban és intenzívebben illatozik. Akár egy teljes héten át élvezhetjük a frissen mosott ruhák és ágyneműk illatát. Az öblítők nemcsak hosszan tartó frissességet biztosítanak, hanem puhává, kényelmes tapintásúvá varázsolják a ruhát, csökkentik a gyűrődést, megkönnyítik a vasalást és lerövidítik a száradási időt. A Lenor mosószereinek és azonos illatú textilöblítőinek hála, most még tovább burkolózhatunk a harmonikus illatokba. És ha tehetjük, ne felejtsünk el a szabad levegőn teregetni!

  1. Tegye a Lenor mosókapszulát a dob aljába.
  2. Jöhet a szennyes.
  3. Adjon hozzá a mosószerrel harmonizáló illatú Lenor öblítőt.
  4. Élvezze a patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhák élményét.

Találjuk meg kedvenc illatunkat!

A Lenor Gold Orchid meleg, ábrándos illatában a vanília érzékisége megnyugtatóan keveredik a mimóza, méz, rózsa és érett őszibarack édes aromájával.

A Lenor Amethyst & Floral Bouquet pompás illatában a pezsdítő bergamott, az elegáns frézia és az érzéki jázmin bársonyos elegye magabiztosságot sugall.

A Lenor Spring Awakening a patyolattiszta fehér ruhák mosószere és öblítője: üde illat a bájos tavaszi virágok, a finom pacsuli és a fehér cédrus élénk frissességével.

Promóció