Csipetnyi bohém – megérkezett az Answear legújabb nyári kollekciója

2020. július 06.
Sivatagi vibe egy kis bohém beütéssel. Ha a visszafogott árnyalatokat, a természetes anyagokat és a nőies, kényelmes fazonokat egyaránt szereted, az Answear legújabb kollekciója neked szól. Érezd a szél fuvallatát a hajadban és a perzselő homokot a talpad alatt az új White Sands kapszulakollekcióval.

Homok, nyári szél, kék ég és végtelen horizont. Az, hogy sokszor a természet inspirálja a divatot, már régóta köztudott, rengeteg ihlet forrása, és ezt az Answear márka is felismerte, sőt alkalmazta legújabb kollekciójának megalkotásakor. Ez leginkább a természetes anyagokban, a könnyed, légies vonalvezetésben és a fehér és barna árnyalatainak használatában mutatkozik meg, a White Sands kollekció ezekre az alapokra építkezik. A kollekció darabjait úgy alkották meg, hogy nemcsak a nyaralás alatt, de a nagyvárosi forgatagban is megállják a helyüket.

White Sands – kifinomult fazonok és árnyalatok

A White Sands kollekcióban a színek kifinomultak, a domináns fehéret minták és fekete díszítések teszik kontrasztossá. A kollekció azoknál a nőknél talál majd igazán be, akik nem a színek szerelmesei. Megelégszenek a klasszikus árnyalatokkal, viszont szem előtt tartják az anyagok minőségét és a kifinomult fazonokat.

Meglepő dolgok a kollekcióban

A sivatag inspirációja nem csak a színek használatában köszön vissza, hiszen a természetes anyagok legalább ennyire fontosak és észrevehetőek a kollekcióban. A strukturált viszkózból készült pólók és ruhák egyedi megjelenést biztosítanak, a pamutból készült verziókon hímzések találhatóak. Persze a bohém stílus jegyei is visszaköszönnek egyes darabokon.

A teljes galériáért kattints a képre!

14 fotó megtekintése

Természetesen a közelgő kánikuláról sem feledkezhetünk meg, a kapszulakollekció fodros, spagettipántos maxiruhákat és magasderekú bermudasorotokat is felsorakoztat, amik a szezon nagy kedvencei. A White Sands kollekciót a kiegészítők teszik teljessé, amik természetes anyagokból készültek, mint a fonott táskák, szandálok és övek.

Nézd meg kedvenc összeállításainkat!

1. Felső 5190 Ft 2. Fehér táska 10 990 Ft 3. Papucs 9990 Ft 4. Espadrilles 8390 Ft 5. Rövidnadrág 9990 Ft 6. Felső 5190 Ft

1. Ruha 16 990 Ft 2. Táska 8390 Ft 3. Papucs 8390 Ft 4. Szandál 10 990 Ft 5. Táska 9990 Ft 6. Miniruha 10 990 Ft

1. Nadrág 10 990 Ft 2. Táska 9990 Ft 3. Espadrilles 8390 Ft 4. Felső 8390 Ft

A kollekciót ITT tudod megnézni!

Promóció