A koronavírus sem gyűri le a legnagyobb cipőőrülteket

2020. május 23.
A nagy cipőmárkák új modelljeinek premierje alkalmából emberek százai sátoroznak az üzletek előtt, hogy elsőként kaparinthassák meg az új sneakereket. Erről az élvezetről a járványhelyzet alatt sem kell lemondaniuk szerencsére.

Buza Dani, a Magyarországon a streetkultúra szentélyének tartott Rapcity tulajdonosa a mostani járványhelyzet alatt sem fosztja meg az embereket a „kempelés” élményétől, ezért pénteken egy nagyszabású, éjszakába nyúló online eseményre invitálja a rajongókat, hogy együtt várakozzanak a Nike Air Jordan legújabb modelljének, az Air Jordan 1 Retro HI OG Court Purple 2.0-nak a megjelenése előtt. Bár a korlátozások egy részét már visszavonták, a szervezők fontosnak tartották, hogy egymás egészségére vigyázva, online tartsák meg a rendezvényt.

A legkitartóbb cipőőrültek pénteken este 8 és éjfél között együtt várják majd, hogy elsőként juthassanak hozzá az egyedi, sorszámozott Air Jordan legújabb darabjaihoz. A szervezők nem hagyják majd unatkozni a lelkes rajongókat: különféle programokkal teszik még élvezetesebbé az együtt töltött időt.

„A koronavírus fenekestől forgatta fel a hétköznapjainkat – minden értelemben, ezért új ötletekhez, kreatív megoldásokhoz kellett nyúlnunk. Így született meg az online kempelés ötlete. Szerettünk volna lehetőséget biztosítani a Rapcity elhivatott cipőgyűjtő vásárlóinak, hogy elsőként juthassanak hozzá a legújabb Air Jordan modellhez, és a kitartásukat izgalmas programokkal szeretnénk meghálálni. Ezekben a nehéz időkben, még fontosabbá vált, hogy apró dolgokkal is örömet tudjunk szerezni egymásnak – mondta Buza Dani, a Rapcity tulajdonosa. – Bár a korlátozások egy részét már feloldották, továbbra is fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk egymásra, ezért szerveztük egy online platformra az eseményt.”

Az eseményen megszólal / fellép majd:

* Tőrös Balázs NBA szakértő
* Sipos Balázs sportkártya-gyűjtő
* DJ Györemix hiphop szakértő
* DJ Bia DJ
* Bencze Gréta slammer

Az eseménnyel kapcsolatban bővebb információt a hivatalos Facebook-eventben találtok. Az eseményre külön Insta-filter is készült, ami itt érhettek el!

Az Air Jordan 1 Retro HI OG Court Purple 2.0-ról:

Az 1985-ben megjelent sneaker Michael Jordan első saját modellje volt, azóta több színkombinációban is kiadta már a Nike. A mostani lila változat első verziója 2018-ban jelent meg.

Az 1997-98-as Chicago Bullsról készített The Last Dance című Netflix-sorozat sikerének köszönhetően, egy Michael Jordan által viselt eredeti Chicago-színállású pár lett minden idők legdrágábban eladott cipője: néhány napja 560 000 dollárért kelt el egy aukción.

Láttad már?