Nevezz te is a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós versenyre!

2020. július 13. |

Csakazértis nyár: ez lehetne a szlogenje a Huawei újra megrendezett megmérettetésének, ahová nem kellenek drága és bonyolult csúcsfényképezőgépek és optikák, csak a mobilod, egy jó téma és sok-sok kreativitás. Ha az utóbbit szabadjára engeded, akár 10 ezer dollár és egy sor egyéb szuper nyeremény is a tiéd lehet.

Az egyszer biztos, hogy az idei nyár nem lesz olyan, mint a többi. Épp csak kilábaltunk a járvány első hullámából, és a kis fellélegzés még mindig sok hiányérzettel társul. Viszont ha valamire megtaníthat minket az elmúlt időszak, az az, hogy járjunk nyitott szemmel (és tettre kész mobilkamerával), mert mindenhol csodák várhatnak: a bezárt lakáson belül egy vágyakozó arcban, ahogy a szabad eget nézi az ablakon át, egy máskor zsúfolt, de most néptelen turisztikai célpont környékén, vagy a rég nem látott barátok mozdulataiban, amikor hosszú szünet után először találkoztok. 2020 különleges nyarán minden érzelem sokszorosa a korábbiaknak, és minden egyes helyszín többet jelent önmagánál – ez az idei Huawei Next Image mobilfotós verseny vezérgondolata.

Minden évben más témák vezetik fel a versenyt, amely már harmadik alkalommal indul idén. Magyarok 2018 óta nevezhetnek a kelet-, közép- és észak-európai pályázók között, és rögtön ebben az évben egy hazai versenyző, Pávó Réka nyerte el a szakmai zsűri fődíját Art&Leukemia című portréfotójával, amely súlyos betegségével való küzdelmét mutatja be. Ez a kép 20 ország 67 ezer fényképe közül bizonyult a legjobbnak. Azóta még nagyobbra nőtt a verseny, hiszen tavaly már több mint félmillióan neveztek.

Egy téma, hatféle megközelítés

Az idei, különleges nyárhoz kapcsolódó alkotásokat a Next Image 2020 5+1 kategóriában várja: Near Far (Közel és Távol, itt jó szolgálatot tehet akár a szuperszéles-látószögű, vagy a makrólencse), Good Night (Jó Éjt, ebben a Huawei Éjszakai Mód segíthet), Hello Life (Helló, Élet), Faces (Arcok), Storyteller (Történetmesélő, itt 3-9 képből álló sorozatokat várnak). A +1 az idén először meghirdetett Live Moments (Élő Pillanatok) kategória, amelyben videós tartalmak versenyeznek majd.

„Különleges nyárnak nézünk elébe, amikor nem ugyanazzal a szabadsággal folytathatjuk a korábbi évek szokásait: nem utazhatunk bárhova, a nyár nagy részében fesztiválok sem lesznek és a szórakozási lehetőségek, baráti rendezvények is leszűkülnek” – hangsúlyozta Nagy Ivett, a Huawei Technologies Hungary marketingvezetője, aki hozzátette: „mi azonban hiszünk abban, hogy idén nyáron is számtalan csodás élmény vár ránk, amelyeket nemcsak átélni kell, de megörökíteni is. Éppen ezért idén olyan kategóriákat hirdettünk a Huawei nemzetközi mobilfotós versenyén, amelyek a mindennapi élményeket helyezik a középpontba, legyen szó akár egy hétköznapi helyzet egyedi ábrázolásáról, szeretteink portréjáról, kedvenc nyári történetünkről, egy különleges esti felvételről vagy a közeli és távoli látvány kontrasztjáról.”

Könnyű nevezni

Ahhoz, hogy részt vegyél a versenyben, csak egy új galériát kell létrehoznod a Next Image weboldalán, majd ide feltölteni a pályaműveket, amelyeket Huawei, illetve Honor telefonokkal készíthetsz el. Július 31-ig lehet feltölteni a képeket és videókat, amelyek kétfordulós versenyen először nemzeti, majd nemzetközi körben szállnak ringbe. A magyar nyerteseket augusztus 10-én, a nemzetközi forduló győzteseit pedig az augusztus 23-i zsűrizést követően szeptemberben jelentik be. A pályaműveket nemzetközi szaktekintélyek és a Huawei szakemberei bírálják el.

A díj pedig az eszmei értéken felül is komoly. A magyar kategóriagyőztesek egy-egy Huawei P40 Pro telefont kapnak, míg a nemzetközi nyertesek – szintén P40 Pro mobilok mellett–  ezer dolláros pénzjutalomban is részesülnek. A három abszolút legjobb pályamű készítője pedig a Grand Prix díjat, valamint 10 000 dolláros jutalmat vihet haza.

Bővebb információ ITT!

 

Láttad már?

https://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=29873066&PluID=0&ord=[timestamp]

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera