Lenyűgöző megjelenés, szeretni való kényelem immáron környezetbarát formában

2020. augusztus 10. |

A Kia Ceed család legújabb tagja, az XCeed városi crossover már az első pillanatokban megnyerte az autósokat. A modellcsaládból most az XCeed kapja meg először az ultramodern, környezetbarát Plug-in Hybrid hajtásláncot.

Az XCeed konnektoros hibrid változatának bemutatásával a Kia Motors újabb jelentős lépést tett céljainak megvalósítása felé. A koreai iparóriás üzletstratégiája az alacsony károsanyag-kibocsátású, elektromos hajtású járművek fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, az újonc érkezése pedig azt jelenti, hogy immáron a kompakt családi modellek vásárlói is megtalálhatják a számukra ideális, kimagaslóan környezetbarát autót a márka választékában.

Fedezd fel a tisztaság erejét

A Kia első európai fejlesztésű plug-in hybrid hajtásláncának köszönhetően a hétköznapi autózások nagy részét tisztán elektromos erőforrással is elintézheted. A regeneratív féktechnológia a fékezés vagy gurulás során keletkező energiát elektromos energiává alakítja az akkumulátor számára. Ez nagyban növeli a hajtáslánc hatékonyságát és persze a hatótávolságot is, így tisztán elektromos üzemben akár 58 km-t autózhatsz.

Kiterjesztett horizont

A Kia első, nagyméretű, teljesen digitális Supervision műszeregysége az XCeedben debütált. Az új digitális műszerfal műszakilag és fedélzeti elektronika szempontjából a piac egyik legfejlettebb modellje. A Supervision egyszerűen, gyorsan és világosan juttatja el a vezetőhöz az információkat. Az új műszeregység tervezésénél a lehető legjobb leolvashatóság volt a fő cél, a nagy felbontású képernyő teljesen leváltja a hagyományos műszereket, a kijelző tűélesen, digitálisan, grafikus úton jelzi ki a fordulatszámot és a sebességet.

A 10,25” navigációs érintőkijelző nagy felbontásban mutat meg neked minden információt, a navigációs utasításokat éppúgy, mint az épp játszott dal címét, telefonhívásokat és még rengeteg egyebet. A kijelzőt akár három alkalmazás számára is feloszthatod, így például egyszerre láthatod a térképet, az időjárást és az éppen lejátszott zene adatait. De mutatja az energiafelhasználást és a töltöttségi szintet is.

Teret ad a szabadságnak

Az akkumulátor a hátsó üléssor alá került, így nem vesz el értékes helyet a csomagtérből. Az alaphelyzetben 291 literes hasznos terület a hátsó ülések lehajtásával akár 1243 literesre növelhető.

A magasabb vezetési pozíció mellett tágas fej- és lábtér vár minden egyes utast. Minden ülés gyorsan felfűthető, éppúgy, ahogy a kormány is. Az első üléseket ráadásul hűteni is lehet. A ‘Driver Only’ gomb megnyomásával pedig úgy élvezheted a fűtés vagy hűtés kényeztetését, hogy közben spórolsz az energiával.

UVO CONNECT szolgáltatás, mely összeköt a külvilággal

A szolgáltatás az év második felében kerül bevezetésre a KIA Ceed modellcsaládban. A telefonodról szinkronizálhatod majd az útvonalat, ellenőrizheted az aktuális pozíciót vagy elérheted az utazás adatait. A TomTom által működtetett Kia Live Services eközben gondoskodik róla, hogy minden információt valós időben megkapj a traffipaxokról, időjárásról vagy a forgalom erősségéről és még számos egyébről.

A Kia XCeed Plug-in Hybrid modellről további információk a kia.com/hu weboldalon érhetők el.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera