Teljesítmény és stílus: íme a mobil, ami egyben divatkiegészítő is

2020. augusztus 24. |

Számos példa bizonyította már, hogy egy apró részlet vagy egy egyedi kiegészítő mennyire megváltoztathatja a megjelenésünket. Kevés szó esik viszont azokról a kütyükről, amiket állandóan magunknál tartunk. Ilyen például az okostelefonunk.

A mobilok ma már valódi divatkellékké váltak: az önkifejezés eszközévé, amely sokat elárul a személyiségünkről, gondolkodásunkról. Erre gondolt az LG is, amikor megtervezte eddigi legszebb telefonját, a VELVET-et, ami különlegesen szép hátlapjával és formavilágával nemcsak hasznos társ, de igazi divatkiegészítőként minden nap méltó része lehet a megjelenésünknek.

Fotó: Palkovics Zóra

Nemcsak mutatós, de okos is

Az LG VELVET új korszakot nyit az elegáns, mégis felhasználóbarát dizájn terén. A készülék kialakítását a természet inspirálta: a letisztult, egyedi formavilág meghatározó eleme az esőcsepp ihlette, függőlegesen elrendezett hátlapi kamerarendszer és az ezüstösen csillogó, elegáns hátlap. A készülékház nemcsak stílusos, de tökéletesen simul a kézbe is, hiszen a megszokottnál keskenyebb, de magasabb kialakítású. A 6,8 hüvelykes képernyő a mozifilmek 20,5:9-es képarányát követi, ezért a mobilon kényelmesen nézhetünk akár egész estés filmeket is. Mindezt okos funkciók egész sora teszi teljessé, a készülékben ráadásul mesterséges intelligencia dolgozik azért, hogy a fotókat, videókat és hangfelvételeket a lehető legjobb minőségben tudjuk rögzíteni és lejátszani.

Ultranagy felbontás, stabil kép

A telefonon összesen négy kamera kapott helyet: egy az előlapon, három pedig a hátlapon. A 48 MP-es, ultranagy felbontású hátlapi kamerával még mozgás vagy kedvezőtlen fényviszonyok mellett is részletgazdag fotókat készíthetünk, a VELVET ugyanis képes kiszűrni a zavaros képpontokat, így még sötétben is tiszták maradnak a rögzített képek. Többé nem kell aggódnunk azon sem, ha videózás közben megremeg a kezünk, hiszen a telefon képstabilizálójával egyenletes felvételeket készíthetünk.

A hangok szerelmeseinek

A készülék audiofunkciói a legkomolyabb zenekedvelőket sem hagyják cserben. A beépített mesterséges intelligencia több mint 17 millió hangot elemez egy videó, hangfelvétel vagy zene lejátszásakor, és ennek nyomán képes eldönteni, hogy milyen típusú tartalomhoz milyen hangzás illik. A telefon tehát magától kiválasztja nekünk az ideális hangbeállításokat – a hírek ezzel tisztábban hallhatók, a zene teltebb hatású, a filmek hangzása pedig valósághűbb lesz. A VELVET egyik különlegessége az ASMR funkció, amivel videózás közben olyan finom hangokat is rögzíthetünk, mint a suttogás vagy a papírzörgés, amit a készülék két magas érzékenységű mikrofonja tesz lehetővé.

Bővebb infó ITT!

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Városi zöld autó női szemmel fiat 500

Városi zöld autó női szemmel

Fokozott kényelem – korlátlan fazonok cipő

Fokozott kényelem – korlátlan fazonok