Teljesítmény és stílus: íme a mobil, ami egyben divatkiegészítő is

2020. augusztus 24.
Számos példa bizonyította már, hogy egy apró részlet vagy egy egyedi kiegészítő mennyire megváltoztathatja a megjelenésünket. Kevés szó esik viszont azokról a kütyükről, amiket állandóan magunknál tartunk. Ilyen például az okostelefonunk.

A mobilok ma már valódi divatkellékké váltak: az önkifejezés eszközévé, amely sokat elárul a személyiségünkről, gondolkodásunkról. Erre gondolt az LG is, amikor megtervezte eddigi legszebb telefonját, a VELVET-et, ami különlegesen szép hátlapjával és formavilágával nemcsak hasznos társ, de igazi divatkiegészítőként minden nap méltó része lehet a megjelenésünknek.

Fotó: Palkovics Zóra

Nemcsak mutatós, de okos is

Az LG VELVET új korszakot nyit az elegáns, mégis felhasználóbarát dizájn terén. A készülék kialakítását a természet inspirálta: a letisztult, egyedi formavilág meghatározó eleme az esőcsepp ihlette, függőlegesen elrendezett hátlapi kamerarendszer és az ezüstösen csillogó, elegáns hátlap. A készülékház nemcsak stílusos, de tökéletesen simul a kézbe is, hiszen a megszokottnál keskenyebb, de magasabb kialakítású. A 6,8 hüvelykes képernyő a mozifilmek 20,5:9-es képarányát követi, ezért a mobilon kényelmesen nézhetünk akár egész estés filmeket is. Mindezt okos funkciók egész sora teszi teljessé, a készülékben ráadásul mesterséges intelligencia dolgozik azért, hogy a fotókat, videókat és hangfelvételeket a lehető legjobb minőségben tudjuk rögzíteni és lejátszani.

Ultranagy felbontás, stabil kép

A telefonon összesen négy kamera kapott helyet: egy az előlapon, három pedig a hátlapon. A 48 MP-es, ultranagy felbontású hátlapi kamerával még mozgás vagy kedvezőtlen fényviszonyok mellett is részletgazdag fotókat készíthetünk, a VELVET ugyanis képes kiszűrni a zavaros képpontokat, így még sötétben is tiszták maradnak a rögzített képek. Többé nem kell aggódnunk azon sem, ha videózás közben megremeg a kezünk, hiszen a telefon képstabilizálójával egyenletes felvételeket készíthetünk.

A hangok szerelmeseinek

A készülék audiofunkciói a legkomolyabb zenekedvelőket sem hagyják cserben. A beépített mesterséges intelligencia több mint 17 millió hangot elemez egy videó, hangfelvétel vagy zene lejátszásakor, és ennek nyomán képes eldönteni, hogy milyen típusú tartalomhoz milyen hangzás illik. A telefon tehát magától kiválasztja nekünk az ideális hangbeállításokat – a hírek ezzel tisztábban hallhatók, a zene teltebb hatású, a filmek hangzása pedig valósághűbb lesz. A VELVET egyik különlegessége az ASMR funkció, amivel videózás közben olyan finom hangokat is rögzíthetünk, mint a suttogás vagy a papírzörgés, amit a készülék két magas érzékenységű mikrofonja tesz lehetővé.

Bővebb infó ITT!

Promóció